Δώστε Όγκο στα Μαλλιά σας..Είναι Cool

Σχετική εικόνα

Ο όγκος ευνοείται περισσότερο από ποτέ και ειδικά τώρα που η άνοιξη έχει φτάσει, αποτελεί την ιδανική επιλογή
για να αναδείξετε το χτένισμα σας. 


Όταν συνδυαστεί με σγουρά μαλλιά γίνεται κουλ, ενώ όταν ενισχύει τα ίσια τότε αποκτάει μια σέξι διάθεση.


ARTISTIC TWIST


 


Όγκος, μήκος και καλλιτεχνική πινελιά είναι οι πρωταγωνιστές του πρωτότυπου λουκ. Τα μακριά μαλλιά έχουν δομηθεί σε ομοιόμορφους κυματισμούς, ενώ στο μπροστινό μέρος υπερισχύει ένα δυναμικό twist, το οποίο προσδίδει στο λουκ άποψη και προσωπικότητα.


CHIC PIXIE


 


Όταν το pixie δεν ισιώνεται, μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα σέξι λουκ με όγκο. Τα μαλλιά έχουν δομηθεί σε μπούκλες, ενώ το σωστό styling έχει κάνει τα μαλλιά να σχηματιστούν σε ομοιόμορφες τούφες οι οποίες ξεχωρίζουν με τον όγκο τους.


IN FRONT


 


Το πρωτότυπο λουκ παίζει με τις μπούκλες και την ιδέα του διαφορετικού. Τα μαλλιά έχουν δομηθεί σε faux pixie, καθώς έχουν σχηματιστεί με τέτοιον τρόπο έτσι ώστε το μάτι να πέφτει στον όγκο του πάνω μέρους. Μπροστά στο πρόσωπο, οι μπούκλες κυριαρχούν.


NATURAL CURLS


 


Η φυσικότητα σε συνδυασμό με τις μπούκλες είναι από τις πιο καυτές τάσεις της χρονιάς. Τα μακριά μαλλιά είναι σγουρά, ενώ η διχρωμία του καστανού και του ξανθού αναδεικνύει τις μπούκλες ακόμα περισσότερο. Το στυλ είναι ιδανικό για την εποχή της άνοιξης και για τις νέες γυναίκες.


AFRO RED


 


Για εκείνες που αποζητούν το διαφορετικό και που δεν φοβούνται να ξεχωρίσουν, υπάρχει ο απόλυτος συνδυασμός του φλογερού κόκκινου και του όγκου. Έντονο μήκος που εντάσσεται στην μόδα του προσωπικού στυλ, μπούκλες που ανήκουν στην φυσικότητα και ένα κόκκινο που θα τραβάει την προσοχή.


WILD CURLS


 


Το μάκρος αξιοποιείται για να αναδείξει τις δυναμικές και γυαλιστερές μπούκλες. Στο πάνω μέρος τα μαλλιά δεν έχουν όγκο, ενώ στα τελειώματα ο όγκος κυριαρχεί. Το στυλ ανήκει στην γενιά που αγαπάει την φρεσκάδα του καινοτόμου λουκ και που δεν φοβάται να ξεχωρίσει.











πηγη:myextension


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου