Τα παστέλ χρώματα που είναι στη μόδα και πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου!

Αποτέλεσμα εικόνας για pastel color model
 
Ποια είναι τα παστέλ χρώματα που είναι στη μόδα τη φετινή Άνοιξη-Καλοκαίρι; Λεβάντα, ροζ απαλό, πράσινο ανοιχτό, “παίζουν” παντού κι εσύ θα τα αγαπήσεις!

 

Το Pinterest και το Instagram έχουν γεμίσει με outfits σε παστέλ χρώματα που είναι στη μόδα και μας θυμίζουν ότι η Άνοιξη είναι εδώ και πρέπει να ανανεώσουμε την ντουλάπα μας.

Σύμφωνα με το Pinterest, τα ανοιχτά και “αέρινα” χρώματα δίνουν έμπνευση, είναι στη μόδα, από το baby pink μέχρι και το πράσινο της μέντας! Ναι, είμαστε μια ανάσα πριν το Καλοκαίρι κι αυτά τα ρούχα μας φτιάχνουν ακόμα περισσότερη τη διάθεση!

 

Ποια είναι τα παστέλ χρώματα που είναι στη μόδα;

 

 

Το χρώμα της λεβάντας

 

παστέλ χρώματα που είναι στη μόδα


Αυτή η απόχρωση του μοβ κυριαρχεί κι εσύ πρέπει να έχεις ένα συνολάκι. Θα είναι ένα φόρεμα; Θα είναι ένα σακάκι; Θα είναι ένα πουλόβερ; Ό,τι και να είναι το χρώμα της λεβάντας κυριαρχεί. Μάλιστα σύμφωνα με τα στοιχεία στο Pinterest, είχε 98% αναζήτηση! Αν αυτό το χρώμα δεν είναι και το αγαπημένο σου, ο καλύτερος τρόπος για να το εντάξεις στο outfit σου είναι να ξεκινήσεις από τα αξεσουάρ. Γυαλιά ηλίου με διακριτικό μοβ σκελετό ή ένας κολιέ στο χρώμα της λεβάντας θα κάνουν τη διαφορά.

 

Ροζ, ροζ, ροζ

 

παστέλ χρώματα που είναι στη μόδα


Κοριτσίστικο, “αθώο”, αγαπημένο παστέλ χρώμα. Είχε αναζήτηση περισσότερο από 105% στο Pinterest, περισσότερο από όλα τα παστέλ χρώματα και είναι στο επίκεντρο. Αλλά δεν είναι ένα οποιοδήποτε ροζ. Είναι το ροζ με μια ελαφριά σκιά του γκρι. Είναι θηλυκό αλλά όχι και τόσο girly. Το είδαμε σε sneakers, σε oversized παλτό και σε τσάντα. Διάλεξε!

 

Ανοιχτό πράσινο

 

παστέλ χρώματα που είναι στη μόδα


Οι αποχρώσεις της μέντας κάνουν θραύση. Η αναζήτηση στο Pinterest ξεπερνά το 49% και αυτό το χρώμα θα σε ανανεώσει, θα προσθέσεις λίγη “φρεσκάδα” στο ντύσιμό σου.

 

Ουράνιο τόξο

 

παστέλ χρώματα που είναι στη μόδα


Σχεδόν δηλαδή. Μερικές φορές ένα μόνο χρώμα δεν είναι αρκετό γι΄αυτό μπορείς να φορέσεις ένα πολύχρωμο ρούχο με παστέλ αποχρώσεις! Είναι πιο εκκεντρικό αλλά σίγουρα εντυπωσιακό! Μπορείς να το τολμήσεις.












πηγη:ipop


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου