Προτείνετε ανοιχτόχρωμες ανταύγειες για το καλοκαίρι!

Anixtoxromes antavges2
 
Δύο πράγματα μπορεί να συμβούν αν αποφασίσει να ανοίξει λίγο το χρώμα των μαλλιών της: είτε να της αρέσει πολύ είτε να το μετανιώσει.


Για να μη νιώσει το δεύτερο... δείτε τον οδηγό ανοίγματος χρώματος για κάθε απόχρωση μαλλιών. 

  Anixtoxromes antavges3
 

Αν τα μαλλιά της είναι μαύρα και δεν τα έχει βάψει ποτέ τότε μερικές σοκολατένιες ανταύγειες είναι ότι πρέπει. Αυτές θα φωτίσουν τα μαλλιά της και θα τους δώσουν νέα ζωή.

  Anixtoxromes antavges4
 

Αν τα μαλλιά της είναι φυσικά ξανθά τότε θα ήταν ωραίο να προτιμήσετε μία χρυσή σομπρέ απόχρωση. Και το σομπρέ είναι το υποκατάστατο του ομπρέ. Όταν δηλαδή δε είναι φαν του ομπρέ μπορεί να διαλέξει απλά ένα πιο φυσικό ξεθώριασμα στο χρώμα των μαλλιών της, το οποίο είναι επίσης τέλειο για την άνοιξη. 

  Anixtoxromes antavges5
 

Αν τα μαλλιά της είναι καστανά-σοκολατένια μπορείτε να τα φωτίσετε βάζοντάς τους λίγο κόκκινο. 

  Anixtoxromes antavges6
 

Αν έχει ανοιχτά καστανά μαλλιά μπορείτε να τα φωτίσετε κάνοντάς τους μερικές χρυσές ανταύγειες. Θα της δώσουν το look της ηλιοκαμένης. 

  Anixtoxromes antavges7
 

Αν είναι φυσική κοκκινομάλλα μπορείτε να κρατήσετε ένα ελαφρύ κόκκινο στις ρίζες και να δημιουργήσετε ένα χρυσό ομπρέ προς τα κάτω. 

  Anixtoxromes antavges8
 

Αν τα μαλλιά της είναι σκούρα ξανθά μπορείτε να αφήσετε τις ρίζες της στο φυσικό τους χρώμα και να ανοίξετε τα υπόλοιπα μαλλιά της κάνοντάς τους σομπρέ.

  Anixtoxromes antavges9
 

Αν είναι φυσική ξανθιά μπορείτε να φωτίσετε όλο το πρόσωπό της προσθέτοντας μερικές ανταύγειες, είτε πιο σκούρες είτε πιο ανοιχτές σε όλα τα μαλλιά. 

  Anixtoxromes antavges10
 

Αν είναι πολύ ανοιχτή ξανθιά δεν μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα για να φωτίσετε ακόμα περισσότερο τα μαλλιά της. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι μερικές χρυσές ανταύγειες γύρω από το πρόσωπό της.








πηγη:real


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου