Οι πιο όμορφες- αδικημένες αδερφές

Η δημοσιότητα είναι άτιμο πράγμα. Δεν αποδίδεται πάντοτε με απόλυτη ισονομία και πολλές φορές προκαλεί διχασμό ακόμα και μέσα στον ιερό θεσμό της οικογένειας.
 
Η δημοσιότητα είναι άτιμο πράγμα. Δεν αποδίδεται πάντοτε με απόλυτη ισονομία και πολλές φορές προκαλεί διχασμό ακόμα και μέσα στον ιερό θεσμό της οικογένειας.




Τα δίδυμα Ashley και Mary Kate Olsen αποτελούν τις πιο διάσημες αδερφές της γενιάς τους. Παρ` όλα αυτά, ήταν πάντα αδιάφορες. Εν αντιθέσει με την κατά 3 χρόνια μικρότερη αδερφή τους, Elizabeth, η οποία όχι μόνο είναι πιο όμορφη, αλλά διαθέτει και κάτι σπάνιο στην οικογένεια: υποκριτικό ταλέντο. Μαζί με αυτό, στην ταινία "Martha May Marlene" (όπου υποδύθηκε μία ψυχωτική νεαρή, παγιδευμένη σε ένα στοιχειωμένο σπίτι) μας φανέρωσε και το εξαιρετικό στήθος της, κατά συνέπεια θα αποτελέσει και την επιλογή μας για το βραβείο Oscar Α` Γυναικείου Ρόλου, για το οποίο λογικά θα προταθεί (αν και ως φαβορί προβάλλει η Meryl Streep). Ετοιμάζεται, δε, να συμπρωταγωνιστήσει με τους Robert de Niro, Sigourney Weaver και Cillian Murphy στο "Red Lights".


Pippa Middleton




Εν έτει 2011, οι πάντες ασχολήθηκαν με έναν βασιλικό γάμο. Η Pippa Middleton κέρδισε εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο, χωρίς να χρειαστεί να παντρευτεί κάποιο πριγκιπόπουλο (αν και φημολογείται ότι διατηρούσε μία σχέση με τον... μικρό της γαλαζοαίματης οικογένειας της Αγγλίας, πρίγκιπα Harry). Τα καλλίγραμμα οπίσθιά της έγιναν μέχρι και ψηφιδωτό από κρέπες κι οι άσεμνες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο ενίσχυσαν το profile που όλοι επιθυμούμε ως φαντασίωση για μία single αδερφή πριγκίπισσας. Μπορεί να μην κατέχει την ομορφιά της Kate, ωστόσο διαθέτει ένα ακόμη μεγαλύτερο προσόν: οι Αγγλίδες παραγγέλνουν από τους ράφτες συνολάκια που φοράει η Kate και από τους πλαστικούς χειρούργους την πίσω όψη της Pippa (από το Philippa).


Angel McCord




Εάν η AnnaLynne McCord δεν είναι αρκετή για να σας προκαλέσει απανωτά εγκεφαλικά, διπλασιάστε τη δόση με την Angel και θα σιγουρέψετε το ράντσο στον "Ευαγγελισμό". Η πρώτη, η μικρή αδερφή, ακολουθεί καριέρα ηθοποιού, κυρίως σε σειρές, και τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί ως Naomi Clark στο "90210", μια σύγχρονη εκδοχή της Kelly Taylor του "Beverly Hills, 90210". Η μεγαλύτερη αδερφή της ακολούθησε καριέρα μοντέλου, ενώ έχει σπουδάσει και φωτοδημοσιογραφία. Οι πάμπολλές κοινές εμφανίσεις τους, από τα γυμναστήρια και τις παραλίες, στα κόκκινα χαλιά, έχουν απαθανατιστεί σε εκατοντάδες φωτογραφίες, με το ίδιο, εντυπωσιακό αποτέλεσμα, που κολακεύει αμφότερες.


Haylie Duff




Όσο η Haylie Duff έχανε πόντους παίζοντας στο έκτρωμα "7th Heaven", η αδερφή της, Hilary, έκανε καριέρα ως pop τραγουδίστρια, φτάνοντας σε σημείο σήμερα να επιδεικνύει 3 πλατινένιους δίσκους. Σε αρκετούς εξ αυτών, τα τραγουδια οφείλονται στην κατά 2,5 χρόνια μεγαλύτερη αδερφή της, η οποία εκτός από ηθοποιός, είναι και τραγουδοποιός. Μαζί με την αδερφή της, δε, έχει παίξει σε κάποιες ταινίες, με πιο γνωστή το "Material Girls", στο οποίο ήταν και συμπαραγωγοί.


Dannii Minogue




Αυστραλή τραγουδίστρια, με εκπληκτικό σώμα, υπέροχα μάτια, που άρχισε την καριέρα της στα τέλη του `80 και συνεχίζει μέχρι σήμερα, από διάφορα μετερίζια. Αλλά είναι ψηλότερη από 1,57μ. Η απάντηση, προφανώς, δεν είναι η Kylie, αλλά δεν απέχει και πολύ. Η κατά 3 χρόνια μικρότερη αδερφή της, η Dannii, δεν απόλαυσε ποτέ το μεγάλο heat που θα την ωθούσε στα επίπεδα της αδερφής της. Από παιδί-θαύμα που πρωταγωνιστούσε στα εγχώρια talent shows παρέμεινε ουσιαστικά μία πετυχημένη performer εντός των συνόρων. Μέχρι να έρθει η νέα χιλιετία και να κάνει κι αυτή το κομμάτι της, με το "I Begin To Wonder"που χιλιοπαίχθηκε σε όλα τα clubs της υφηλίου. Στα τέλη της προηγούμενης δεκαετίας πέρασε στην άλλη άκρη των talent shows και έγινε κριτής. Αντί επιλόγου, r-e-s-p-e-c-t αλά Aretha Franklin σε εκείνη τη Minogue που πιάστηκε επ` αυτοφώρω από φωτογραφικό φακό να χουφτώνει χορεύτρια σε strip club του Λονδίνου.


Monica Cruz




Το "ασχημόπαπο" Penelope Cruz παραμένει τέτοιο σε όλη τη διάρκεια της καριέρα της παρά τη διαφορετική άποψη του προωθητικού μηχανισμού που την περιστοιχίζει. Η οικογένειά της, πάντως, μπορεί να περηφανεύεται για μία πανέμορφη κόρη, ηθοποιό στο επάγγελμα: τη Monica Cruz. Η 34χρονη Monica ακολούθησε τα βήματα της αδερφής της για πρώτη φορά το 2004, έχοντας προηγουμένως περάσει 7 χρόνια στη σχολή flamenco του Joaquin Cortes. Παράλληλα με ισπανικές σειρές, έχει παίξει και στο "Asterix at the Olympic Games", ενώ στο "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides"έκανε ντουμπλάρισμα σε ορισμένες σκηνές της αδερφής της. Φυσικά, βγήκαν καλύτερες...


Emily Deschanel




Καλή, χρυσή και άξια η Zooey Deschanel, όμορφη και προβεβλημένη, αλλά η αδερφή της, Emily, σίγουρα δικαιούται μεγαλύτερης αναγνώρισης από αυτήν που ήδη απολαμβάνει. Εξάλλου, είναι μεγαλύτερη κατά 4 χρόνια, δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από το ταλέντο της αδερφής της κι η επιτυχία της ως η ανθρωπολόγος δρ. Temperance Brennan στη σειρά "Bones"είναι αδιαπραγμάτευτη. Όταν αποφάσισε να πάρει στα σοβαρά το επάγγελμα των γονιών της, η Emily Deschanel απέδειξε την αξία της και στο μόνο που υστερεί σε σχέση με την αδερφή της, πλέον, είναι το μουσικό υπόβαθρο.


Solange Knowles




Το επώνυμο Knowles δεν χτυπάει πολλά "καμπανάκια". Εξάλλου, η Beyonce Knowles κυκλοφορεί μόνο με το όνομά της και αυτήν την πατέντα προτιμά κι η κατά 6 χρόνια μικρότερη αδερφή της, Solange. Η 24χρονη έχει μάθει να ζει στη σκιά της superstar τραγουδίστριας και ηθοποιού, με την οποία συνεργάστηκε στα 15 της, ως part-time χορεύτρια των Destiny`s Child. Η Solange ποτέ δεν έκρυψε την αγάπη της για το μικρόφωνο και γρήγορα μεταπήδησε στη μουσική, έχοντας βγάλει μέχρι στιγμής 3 albums με r&b και soul κομμάτια. Παράλληλα, πραγματοποιεί guest εμφανίσεις σε σειρές, διατηρώντας κι αυτήν την πόρτα ανοιχτή. Σε ένα πράγμα πρόλαβε την αδερφή της: έμεινε έγκυος σε ηλικία 17 ετών, από τον τότε... σύζυγό της και συμμαθητή, με τον οποίο χώρισαν φιλικά 3 χρόνια αργότερα.


Ashlee Simpson




Θυμάστε την Jessica Simpson να υποδύεται την "ξαδέρφη Daisy"στην ταινία "Dukes of Hazzard"; Επειδή αυτήν την ξανθιά σεξοβόμβα δεν θα την ξαναδούμε ποτέ στην ίδια μορφή, ας βολευτούμε με την κατά 4 χρόνια νεότερη αδερφή της, επίσης τραγουδίστρια με σποραδικές εμφανίσεις στο γυαλί, η οποία πλέον έχει περισσότερες συναυλίες στο ενεργητικό από τη μεγάλη αδερφή της. Η "αναβαθμισμένη έκδοση"είναι σχετικά διάσημη στα νεανικά κοινά, αφού είχε το δικό της reality στο "MTV", ενώ οι πιο τηλεορασόπληκτοι θα τη θυμάστε από τη συμμετοχή της (σε δεύτερο ρόλο) σε 2 σεζόν του "7th Heaven".










πηγη:klik


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου