Η σέξι πλευρά της ελληνικής ομογένειας

Αποτέλεσμα εικόνας για maria menounos
 
Σε μία περίοδο που η εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό έχει πιάσει «πάτο», υπάρχουν κάποιες εκπρόσωποί μας στην ξενιτιά, που παρότι έχουν γεννηθεί σε άλλη πατρίδα, μας κάνουν περήφανους με τα κατορθώματά τους.
 
 


 Georgia Salpa




Τον τελευταίο καιρό έχει εκτοξεύσει τις μετοχές της, εκμεταλλευόμενη και την ομοιότητά της με το αγαπημένο παιδί της showbiz, Kim Kardashian. Η Γεωργία Σάλπα, φυσικά, έχει να ζηλέψει μόνο το κασέ από την ανεπάγγελτη persona. Γεννημένη στην Αθήνα από Έλληνα πατέρα και Ιρλανδή μητέρα, μετακόμισε στο Δουβλίνο στα 4 της κι η ενασχόλησή της με το modeling δεν άφησε ασυγκίνητους τους «κυνηγούς ταλέντων». Όταν, δε, εισήλθε στο σπίτι του βρετανικού "Celebrity Big Brother 2012", έκανε την κίνηση-ματ, μπαίνοντας μια για πάντα στις καρδιές του κοινού.


Tulisa Contostavlos




Η επίδραση του συγκροτήματός της, N-Dubz, στο ελληνικό κοινό ήταν ανεπαίσθητη κι έτσι ουσιαστικά ποτέ δεν ακούσαμε τη φωνή της. Δεν μας ενόχλησε, ιδίως όταν παρατηρήσαμε το σοκολατένιο κορμί της Τουλίσας Κοντόσταυλου, κόρης του Ελληνοκύπριου Σταύρου Κοντόσταυλου και της Ιρλανδής Anne Byrne. Η ίδια προσπάθησε να καλύψει την ύπαρξη και να απαρνηθεί το ροζ video της που κυκλοφορούσε αλλά τελικά παραδέχθηκε τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε σε αυτήν την ταινιούλα, απειλώντας, φυσικά, με μηνύσεις για τη διαρροή της.  


Jennifer Aniston




Εάν ποτέ κάποιος Κρητικός σας πιάσει συζήτηση για τη Γενοβέφα Αναστασάκη, μην απορήσετε. Σας μιλάει για μία από τις πιο διάσημες ηθοποιούς στον πλανήτη, με ταινίες που συνολικά έχουν αποφέρει στις εταιρίες παραγωγής 2.000.000.000 δολάρια. Η πιο διάσημη εκπρόσωπος της χώρας μας στη showbiz δεν έχει κρύψει ποτέ την καταγωγή της και μάλιστα ως Rachel Green σατίρισε ορισμένες φορές στοιχεία της Ελλάδας στη σειρά Friends. Ο πρώτος, John Aniston δηλαδή Γιάννης Αναστασάκης, Χανιώτης ηθοποιός. Η σύζυγός του, Nancy Dow, με καταγωγή από Σκοτία, Ιρλανδία και σε ένα μικρό ποσοστό Ελλάδα. Και φυσικά, νονός της ο Telis Savalas.


Maria Menounos




Λογοπαίγνια με το επώνυμο της Μαρίας Μενούνου έχουν γίνει πολλά (και δικαιολογημένα). Ένα κορίτσι φρέσκο που έχει κατακτήσει το Hollywood με το διάπλατο χαμόγελο και τη σαγηνευτική ομορφιά. Εάν σε αυτά προσθέσουμε και το αψεγάδιαστο σώμα που μας δείχνει ολοένα και περισσότερο τελευταία, η κόρη του Κώστα και της Λίτσας Μενούνου φαίνεται πως διαθέτει όλο το πακέτο. Στην Ελλάδα τη γνωρίσαμε από κοντά όταν συμπαρουσίασε τη Eurovision 2006 με το Σάκη Ρουβά. Οι συμμετοχές της σε Entourage, Scrubs, Fantastic Four, Tropic Thunder και φυσικά Dancing with the Stars, την κατέστησαν διασημότερη στο παγκόσμιο κοινό, το οποίο σε γνωστή ιστοσελίδα την ψήφισε ως μία από τις 5 γυναίκες που κάθε άντρας θα ήθελε να παντρευτεί.


Estefania και Victoria Xipolitakis




Η απόλυτη επιβεβαίωση της γνωστής διαφήμισης: το χάσαμε το κορμί πατριώτη. Και για την ακρίβεια, σε πληθυντικό αριθμό. Οι αδερφές Στεφανία και Βίκυ Ξυπολιτάκη, με παππούδες από τη Σάμο, γεννήθηκαν, κατοικούν και ψηφίζουν στην Αργεντινή. Αδικία. Δύο κορμιά που θα έκαναν μεγάλη καριέρα στην ελληνική showbiz, δύο αδερφές που παρότι δεν είναι δίδυμες, μοιάζουν σαν 2 σταγόνες νερό. Δεν θα μπορούσε να λείπε, όμως, και μία ελληνική τραγωδία, ώστε να υπενθυμίζει την καταγωγή τους: από το 2011 βρίσκονται στα "μαχαίρια" (μέσω και δικαστικών αιθουσών), για τα μάτια ενός άντρα.


Sasha Grey




Κάποιοι ισχυρίζονται ότι ντροπιάζει την πατρίδα της. Aλλοι ότι μας κάνει εθνικά υπερήφανους. Όποια κι αν είναι η πραγματικότητα, η Μαρίνα Χατζή αποτελεί ειδική περίπτωση Ελληνίδας ομογενούς κι όχι επειδή τον τελευταίο καιρό συμμετέχει σε φιλανθρωπικά προγράμματα και διαβάζει βιβλία σε παιδιά. Το ζητούμενο της είναι οι 255 ταινίες που αφορούσαν τους... πατεράδες εκείνων των παιδιών. Σε 5 χρόνια κατάφερε να ενταχθεί στην ελίτ των pornstar του κόσμου, να κατακτήσει βραβεία για τις επιδόσεις της και να χαρακτηριστεί ακόμα και «επόμενη Jenna Jameson». Η Καλιφορνέζα με καταγωγή από Ελλάδα, Ιρλανδία, Αγγλία και Πολωνία πλέον εργάζεται ως μοντέλο και ηθοποιός, αλλά θα έχει για πάντα στη τροπαιοθήκη της τα κορυφαία βραβεία του πορνό.


Mena Suvari




Η αλήθεια είναι ότι τη Μίνα-Αλεξάνδρα δεν την κάνεις για Ελληνίδα. Εάν πρέπει οπωσδήποτε να την τοποθετήσει στην ευρωπαϊκή επικράτεια, θα κοίταζες προς το σκανδιναβικό βορρά και όχι στη Μεσόγειο. Γεννήθηκε μεν στο... νησί της Ρόδου, αλλά στο αμερικανικό (ήτοι Rhode Island). Παρ` όλα αυτά, η μητέρα της είναι μισή Ελληνίδα και μισή αγγλίδα, ονόματι Βασιλική-Ευγενία Τσέιμπερς κι είναι μέλος ελληνορθόδοξης εκκλησίας και αρκετών ελληνικών πολιτιστικών συλλόγων. Ελληνίδα αισθάνεται κι η κόρη της, η πρωταγωνίστρια των American Pie και American Beauty, αφού μιλώντας για τη συνεργασία της με τη Jennifer Aniston στο Rumor Has It, τόνισε: Κοιτάξτε, είμαστε κι οι δύο Ελληνίδες, οπότε ήταν μια καλή αρχή.


Valeria Golino




Ερωτευθήκαμε αυτό το υγρό βλέμμα της πριν από 2 δεκαετίες, όταν την πρωτοείδαμε στα Rain Man, Hot Shots! και Four Rooms. Ακολούθως χάθηκε, διότι επέστρεψε στη γενέτειρά της, την Ιταλία, και μέχρι σήμερα καταπιάνεται κυρίως με εγχώριες παραγωγές. Έκανε, όμως, και 2 ελληνικές ταινίες, αφού έπαιξε στη Σφαγή του Κόκορα του Ανδρέα Πάντζη (κερδίζοντας το βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης το 1996), ενώ πρωταγωνίστησε και στο Τάμα, του ίδιου σκηνοθέτη, πέντε χρόνια αργότερα. Η μητέρα της ήταν Ελληνίδα ζωηγράφος και της έμαθε τη γλώσσα όταν εγκαταστάθηκαν στην Αθήνα για 3 χρόνια, μετά το διαζύγιο με τον Ναπολιτάνο πατέρα της.


Maria Kanellis




Κατάγεται από τη Σπάρτη, από την πλευρά του πατέρα της και γι` αυτό είναι «καλή στις πολεμικές τέχνες», όπως εξομολογείται η ίδια. Τις εξασκεί στα rings του WWE, αφού εκτός από στιχουργός, συνθέτης, τραγουδίστρια, ηθοποιός, μοντέλο, είναι κι επαγγελματίας παλαιστής. Το γλυκό πρόσωπο και τα καταγάλανα μάτια δεν ξεγελούν κανένα αντίπαλό της, αφού έχει 8ετή θητεία στο χώρο, αρχίζοντας από τα χαμηλά (συνεντεύξεις στα παρασκήνια) και φτάνοντας στα υψηλότερα στρώματα του Smackdown και του Ring of Honor, όπου πλέον κατέχει το παρατσούκλι «First Lady of ROH».










πηγη:klik


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου