Να της μάθεις πώς με περίεργους τρόπους, μεγαλώνουν γρήγορα τα μαλλιά της!

Gia na megalosoyn 6 tropi2
 
Πόσες φορές έχει κόψει τα μαλλιά της και μετά τα θέλει πίσω. Και εκτός του ότι τα κόβει, μετά θέλει να μακρύνουν και γρήγορα.


Και ψάχνει απεγνωσμένα έναν τρόπο να μακρύνουν, αλλά τίποτα… κι όμως εγώ έψαξα και σου βρήκα τη λύση! Μακριά μαλλιά με παράξενους τρόπους!

 
1) Η διατροφή παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την υγεία των μαλλιών και του δέρματος μας. Αν θέλει πιο μακριά μαλλιά, λοιπόν, να της προτείνεις να τρώει περισσότερα πικάντικα φαγητά. Η καψαικίνη που περιέχεται στις καυτερές πιπεριές, έχει αποδειχθεί ότι βοηθάει στην ανάπτυξη των μαλλιών.

 
Gia na megalosoyn 6 tropi3
 

2) Να αρχίσει να πίνει γάλα σόγιας. Οι ισοφλαβόνες που περιέχονται στη σόγια βοηθούν επίσης στο να έχεις μακριά και λαμπερά μαλλιά.

  Gia na megalosoyn 6 tropi4
 

3) Ξέρεις τι είναι η βιοτίνη; Βοηθάει στην ανάπτυξη των μαλλιών. Βιοτίνη περιέχουν οι ντομάτες, τα καρότα, το μαρούλι, το αγγούρι, οι πιπεριές και τα σέσκουλα. 

  Gia na megalosoyn 6 tropi5
 

4) Να χρησιμοποιεί σιλικόνη μαλλιών. Η σιλικόνη, βοηθάει στο να γίνουν πιο μαλακά τα μαλλιά της και πιο υγιή. 

  Gia na megalosoyn 6 tropi6
 

5) Να κάνει ”ατομικό” μασάζ κεφαλής. Δηλαδή, να κάνει για λίγη ώρα μασάζ στο κεφάλι της και στις ρίζες των μαλλιών της. Έτσι ενεργοποιεί τους θύλακες της τρίχας και βοηθά στο μάκρος τους.

  Gia na megalosoyn 6 tropi7
 

6) Να μην αγχώνεται! Να μείωσει το άγχος της καθημερινότητας της. Το άγχος επιβραδύνει τους θύλακες των μαλλιών και εμποδίζει την ανάπτυξη τους. Ας χαλαρώσει και μετά από λίγο καιρό, ας απολαύσει τα μακριά της μαλλιά. (Λέο εγώ τώρα μάλλον αυτό είναι και το πιο δύσκολο στις μέρες μας). 

  Gia na megalosoyn 6 tropi8







πηγη:ediva


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου