Τα λάθη που κάνεις όταν βγάζεις τα φρύδια σου

 
Το σχήμα των φρυδιών είναι πολύ σημαντικό γιατί μπορεί είτε να “φτιάξει” είτε να “χαλάσει” το πρόσωπό μας. 
 
Ποια είναι τα λάθη που κάνεις όταν βγάζεις τα φρύδια σου και τι πρέπει να προσέξεις;

 

Τα λάθη που κάνεις όταν βγάζεις τα φρύδια σου μπορούν πραγματικά να σου χαλάσουν όλη την όψη του προσώπου, όλη την έκφραση. Μια λάθος τρίχα και την “πάτησες”. Καλά είμαστε λίγο υπερβολικές απλά για να είσαι πολύ προσεκτική όταν βγάζεις τα φρύδια σου για να μην αναγκάζεσαι μετά να κάνεις τατουάζ!

Ποια είναι τα λάθη που κάνεις όταν βγάζεις τα φρύδια σου;

 

Βγάζεις υπερβολικά τις τρίχες ανάμεσα στα φρύδια

 
Εντάξει, οι περισσότερες έχουμε τρίχες ανάμεσα στα φρύδια και τις βγάζουμε. Αλλά θέλει μεγάλη προσοχή για να μην γίνει αγεφύρωτο αυτό το χάσμα. Γιατί βγάζε, βγάζε, βγάζε στο τέλος θα υπάρχει μια τεράστια απόσταση ανάμεσα στα δύο φρύδια.


Αγνοείς τη φυσική σου γωνία

 
Την αγνοείς και παραμορφώνεσαι! Δεν χρειάζεται να έχεις την έντονη γωνία στο φρύδι την οποία βάφεις και με μολύβι γιατί έτσι χάνεις κάθε φυσικότητα. Με προσοχή επίσης τις τριχούλες που αφαιρείς στο τέλος του φρυδιού.


Μην αφαιρείς πολλές τρίχες πάνω από το φρύδι και στην άκρη

 
Αυτά είναι τα σημεία που πρέπει να προσέξεις πιο πολύ γιατί μπορεί να χαλάσεις τελείως το σχήμα των φρυδιών σου. Αν θέλεις να έχεις ωραίο σχήμα μπορείς να πας σε μια αισθητικό και στη συνέχεια να ακολουθείς αυτό το σχήμα μόνη σου στο σπίτι.


Προσπαθείς τα δύο σου φρύδια να ταιριάζουν

 
Αυτό δεν γίνεται! Το ένα φρύδι πάντα θα είναι λίγο διαφορετικό από το άλλο. Είναι αδέλφια αλλά όχι και δίδυμα.


Τσιμπιδάκι πρις το ντους

 
Στα λάθη που κάνεις όταν βγάζεις τα φρύδια σου είναι και το πότε τα βγάζεις! Το ζεστό νερό στου ντους μερικές φορές χαλαρώνει τους θύλακες των τριχών και μερικές τρίχες πιθανότατα θα “πέσουν” μόνες τους καθώς πλένεσαι. Πρώτα κάνεις ντους, μετά βγάζεις φρύδια. Νόμος!


  






πηγη:ipop


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου