Tricks για έντονες βλεφαρίδες χωρίς μάσκαρα!

 
Γίνεται να έχεις έντονες βλεφαρίδες χωρίς να χρησιμοποιήσεις μάσκαρα; Κι όμως με αυτά τα tricks γίνεται!

 

Όλες επιθυμούμε να έχουμε έντονες βλεφαρίδες αλλά αν δεν είμαστε “προικισμένες” με αυτές θα πρέπει να λάβουμε δράση! Βρήκαμε μερικούς τρόπους για να κάνουμε τις βλεφαρίδες μας όχι μόνο να φαίνονται πιο μεγάλες αλλά να είναι όντως!

Πώς θα αποκτήσεις έντονες βλεφαρίδες χωρίς μάσκαρα

 

Επίσκεψη στον δερματολόγο

Ναι, μια επίσκεψη στον δερματολόγο θα σε βοηθήσει ειδικά όταν νιώθεις πως η ανάπτυξη δεν είναι φυσιολογική ή παρατηρείς απώλεια. Οτιδήποτε διαταράσσει την ανάπτυξη άλλων τριχών μπορεί να επηρεάσει και την ανάπτυξη των βλεφαρίδων! Πρώτα, όμως, πρέπει να επισκεφτείς έναν δερματολόγο για να ανακαλύψεις τον λόγο ώστε να λύσεις το πρόβλημα.

Καθάρισε τα βλέφαρά σου

Μια συμβουλή που δίνουν οι οφθαλμίατροι είναι να καθαρίσεις τα βλέφαρά σου.Τα βλέφαρα μπορεί να υποστούν λοίμωξη η οποία μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια τριχών. Πρέπει να καθαρίζεις τα βλέφαρά σου ώστε να αποφύγεις μια λοίμωξη. Υπάρχουν πολλά φυσικά προϊόντα που σε βοηθούν να καθαρίσεις τις βλεφαρίδες σου.

Χρησιμοποίησε έναν ορό για βλεφαρίδες

Ένας ορός για βλεφαρίδες μπορεί πραγματικά να βοηθήσει την γρήγορη ανάπτυξη των τριχών.

Ξεβάψου

Είναι πολύ σημαντικό να ξεβάφεσαι! Εκτός του ότι δεν κάνει καλό να κοιμάσαι με το make up στο πρόσωπό σου, καθώς κλείνεις τους πόρους και δεν αφήνεις το δέρμα σου να αναπνεύσει, είναι σημαντικό και για τα μάτια σου. Πριν πέσεις για ύπνο ξέβαψε σχολαστικά τις βλεφαρίδες σου για να τις “κρατήσεις” υγιείς και δυνατές!

Μην το παρακάνεις με τα extensions βλεφαρίδων
 
Αν σου αρέσει να χρησιμοποιείς extensions στις βλεφαρίδες σου κανένα πρόβλημα αλλά πρέπει να κάνεις ένα διάλειμμα! Χρειάζεται επίσης, μεγάλη προσοχή γιατί αν δεν μπουν σωστά μπορεί να βλάψουν τις φυσικές σου βλεφαρίδες.
Κι αφού ασχολείσαι τακτικά με τις βλεφαρίδες σου, feel free να βάζεις την μάσκαρά σου σε καθημερινή βάση!









πηγη:ipop


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου