Το αγαπημένο κούρεμα των Stars, είναι το Bob...

Αποτέλεσμα εικόνας για bob haircut model

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τις διασημότητες που επανέφεραν το Bob στη μόδα, μετατρέποντας το σε αγαπημένη τάση.
 
Είναι πραγματικά ένα κούρεμα που ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα και σε όλες τις υφές των μαλλιών, ενώ μπορεί να διαμορφωθεί πανεύκολα από casual σε κομψό. Αν δεν μας πιστεύετε, δείτε τις 5 επώνυμες που επιλέξαμε για να το αποδείξουμε.


CARA DELEVIGNE – PLATINUM STRAIGHT


 


Το λουκ για τα κουλ κορίτσια. Προτού ξυριστεί και κινηθεί σε Pixie ρυθμούς, το μοντέλο είχε επιλέξει την ευελιξία του Bob. Το λουκ φέρει το κρύο, πλατινέ ξανθό, ενώ στην ρίζα κυριαρχεί η μαύρη αντίθεση. Παράλληλα, η χωρίστρα στη μέση σε συνδυασμό με την ίσια υφή δίνουν στο λουκ μια κομψή αίσθηση.


DAKOTA JOHSON – SWEET BANGS


 


Το Bob της Ντακότα Τζόνσον είναι για τα ρομαντικά κορίτσια, με πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς. Το μάκρος είναι σωστό καθώς καλύπτει τις γωνίες του προσώπου, ενώ το ίδιο ισχύει και για τις αφέλειες, στις οποίες η ηθοποιός έχει αδυναμία. Οι αφέλειες και ένα καλό bob με σωστά μήκη, θα αναδείξουν το πρόσωπο και τα μάτια και αυτό είναι κάτι που ο κομμωτής της Ντακότα το γνώριζε πολύ καλά.


OLIVIA WILDE – SLEEK GLAM


 


Είναι προφανές ότι το Bob της Ολίβια Γουάϊλντ απευθύνεται μόνο σε εκείνες με την δυναμική να το στηρίξουν. Κομψό, λείο και πλήρως αποκαλυπτικό, το sleek bob της ηθοποιού αναδεικνύει όλο το πρόσωπο της. Το λουκ έχει ενιαίο μήκος, είναι χτενισμένο στα πλάγια και εκπέμπει μέγιστη κομψότητα.


RIHANNA – WET CURLS


 


Οι wet μπούκλες της Rihanna είναι για τα κορίτσια που ψάχνουν κάτι στυλάτο. Το bob διαθέτει ενιαίο μήκος με ελάχιστες σκάλες ενώ οι μπούκλες είναι στυλιζαρισμένες σε wet υφή – πολύ καλό styling για τις σγουρομάλλες. Η απουσία όγκου είναι στρατηγική, καθώς το επίπεδο στυλ του wet λουκ εκπνέει θηλυκότητα και αναδεικνύει τις μπούκλες.


VANESSA HUDGENS – THE CASUAL WAVES


 


Το ιδανικό Bob της καθημερινότητας. Απαλοί κυματισμοί, side swept κομψότητα και λίγη τσαχπινιά με μερικές τούφες να κρύβονται πίσω από το αυτί. Το Bob της Βανέσα Χάτζενς είναι ιδανικό για όλες τις γυναίκες που θέλουν ένα κομψό λουκ που θα συνοδεύει το outfit τους. Επιλέξτε ενιαία μήκη με λίγες σκάλες και μαγέψτε τον κόσμο.









πηγη:myextension


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου