New York!! Street Style Inspiration!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Η εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη πραγματοποιήθηκε και πίσω της άφησε πολλές και καλές εντυπώσεις.

Η εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη πραγματοποιήθηκε και πίσω της άφησε πολλές και καλές εντυπώσεις.
 
Μερικές από τις πιο εντυπωσιακές από αυτές βρίσκονταν στον δρόμο, πάνω με δημιουργικούς ανθρώπους και γυναίκες που ξεχώριζαν με το στυλ τους. 


Τα παρακάτω 6 λουκ «του δρόμου» δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο το προσωπικό στυλ δεν είναι μόδα, αλλά τρόπος ζωής.


COOL PINK


 


Το εντυπωσιακό ροζ των μαλλιών συνδυάζεται με ένα ρομαντικό κούρεμα σε κυματισμούς και παχιές αφέλειες. Οι παστέλ αποχρώσεις αποτελούν την καλύτερη επιλογή για όσες θέλουν να πετύχουν ένα αντισυμβατικό λουκ με μοντέρνες πινελιές.


NYFW INSPO


 


Ο κλασικός κότσος που φοριέται σε όλες τις πασαρέλες, εθεάθη και στον δρόμο. Διόλου παράξενο, καθώς η ατημέλητη άποψη, το χαλαρό πιάσιμο και η σικ αίσθηση που αποπνέει, το καθιστούν ιδανικό στυλ για τα πολυάσχολα κορίτσια της πόλης.


80’S CHOP


 


Το κοντό bob κούρεμα είναι εμπνευσμένο από τα 80’s και αυτό είναι εμφανές. Ο όγκος κυριαρχεί στα τελειώματα, ενώ το κούρεμα φέρει πλάγια χωρίστρα. Το vintage λουκ και μόδα της εποχής, είναι το κλειδί για να δηλώσεις πολλά πράγματα, με λίγες λεπτομέρειες.


STREET SILVER


 


Το ασημένιο είναι ένα ακόμη δυναμικό χρώμα της χρονιάς. Το χρώμα ταιριάζει με όλα τα λουκς και με τα περισσότερα μήκη μαλλιών, όμως όταν συνδυάζεται με κοντά κουρέματα αναδεικνύεται πολύ καλύτερα. Το ψυχρό χρώμα είναι ιδανικό για τις γυναίκες που θέλουν κάτι διαφορετικό για το στυλ τους.


TOTAL BLUE


 


Μπορεί το μπλε να αποτελεί δυναμικό χρώμα, όμως όταν δομηθεί με επιμελημένο styling τότε γίνεται κομψό. Το λουκ συνδυάζεται με ένα ασημένιο αξεσουάρ, αντί για κάποιο μαύρο λαστιχάκι. Παράλληλα, μερικές φουρκέτες διακοσμούν τα πλάγια του κεφαλιού.


ACCESSORIZE IT


 

Το εικονιζόμενο αξεσουάρ φορέθηκε πολύ στην κολεξιόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2018 και δίνει μια νέα οπτική στο styling. Το δερμάτινο πιάσιμο έχει μίνιμαλ διάθεση, ενώ η παστέλ απόχρωση ταιριάζει στο ξανθό. Αναβαθμίστε το παιχνίδι του styling και το καθημερινό λουκ δεν θα φαντάζει ποτέ ξανά το ίδιο.










πηγη:myextension


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου