Αυτά είναι τα κορυφαία χρώματα της άνοιξης


Η άνοιξη έρχεται και φέτος φέρνοντας μία πληθώρα αποχρώσεων που μας καλούν να τις υιοθετήσουμε.
 
Δείτε τις πιο “καυτές” επιλογές από τις πασαρέλες (Κόκκινη τουαλέτα, Ellie Saab // Γαλάζιο, Versace // Kίτρινο και μοβ, Carolina Herrera).

 
Η αλήθεια είναι ότι όσο και να μας αρέσουν οι χειμωνιάτικες στιλιστικές επιλογές, καμία εποχή δεν είναι τόσο λαμπερή και χαρούμενη όσο η άνοιξη. Και η βασική ομορφιά της βρίσκεται στα υπέροχα χρώματα που με την άφιξή της, γεμίζουν τις ντουλάπες μας. Έτσι και φέτος, η άνοιξη έρχεται φέρνοντας μία πληθώρα αποχρώσεων που μας καλούν να τις υιοθετήσουμε. Ακολουθούν οι 10 πιο “καυτές” επιλογές που είδαμε στις πασαρέλες.
 

1. Μπλε ελεκτρίκ

 
Ένα εντυπωσιακό χρώμα που δεν θα το χαρακτηρίζαμε ακριβώς ανοιξιάτικο. Παρόλα αυτά, το μπλε ελεκτρίκ δεν παύει να εντυπωσιάζει και να μεταφέρεται από τη χειμωνιάτικη γκάμα στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα. Μπορεί να δείχνει κάπως δύσκολο να φορεθεί αλλά κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί ότι κλέβει την παράσταση. Από το πρωινό look μέχρι τις βραδινές εμφανίσεις (κυρίως σε φορέματα), αυτό το χρώμα δεν θα σας αφήσει να περάσετε απαρατήρητες. Το είδαμε στις πασαρέλες των Ralph Lauren και Oscar de la Renta.


2. Ροζέ nude

 
Οι παστέλ αποχρώσεις του ροζ και τα nudes λατρεύονται από σχεδόν όλες τις γυναίκες. Αν μάλιστα συνδυαστούν, το αποτέλεσμα είναι ένα ροζέ nude χρώμα που κολακεύει σχεδόν όλους τους τόνους επιδερμίδας. Από το κρεμ-ροζέ μέχρι τις πλούσιες ροδακινί αποχρώσεις, και από ταγιέρ μέχρι μακιγιάζ, το συγκεκριμένο χρώμα βρέθηκε σχεδόν παντού και σε μια πληθώρα κομψών εκδοχών. Μας άρεσε ιδιαίτερα στις πασαρέλες Roberto Cavalli και Tod’s.


3. Ανθρακί

 
Δεν χρειάζεται όλα τα χρώματα της άνοιξης να είναι φωτεινά και λαμπερά. Για παράδειγμα, ο συγκεκριμένος τόνος του γκρι, τον οποίο συνήθως συναντάμε σε ανδρικά κοστούμια, φέτος δίνει το “παρών” και στη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Από τους μεγάλους fans της απόχρωσης, ο Ralph Lauren που παρουσίασε σχεδόν μία ολόκληρη κολεξιόν σε ανθρακί, ενώ το είδαμε και στους Alexander Wang, Tibi, Versus και Zac Posen.


4. Γαλάζιο 

 
Η άνοιξη/καλοκαίρι 2018 είναι η σεζόν των μπλε. Από τους σκούρους μεταλλικούς τόνους μέχρι το γαλάζιο του ουρανού, υπάρχει μια απόχρωση για κάθε γούστο και επιδερμίδα. Παρόλα αυτά, το συγκεκριμένο γαλάζιο είναι ίσως το πιο δημοφιλές για τη νέα εποχή που μόλις ξεκίνησε. Επιλέξτε το σε πρωινά και επαγγελματικά σύνολα και αντιγράψτε το στιλ από τις πασαρέλες Moschino και Dior.


5. Πράσινο-μπλε του αφρού

 
Η τέλεια απόχρωση για τις καλοκαιρινές διακοπές και για την παραλία. Φρέσκο, σοφιστικέ, απαλό και ζωντανό την ίδια στιγμή, το είδαμε στις κολεξιόν των Giorgio Armani και Christian Siriano και πραγματικά το λατρέψαμε!


6. Λιλά

 
Αν το ροζέ-nude δεν είναι ακριβώς το χρώμα που σας ταιριάζει, έχουμε μια άλλη παστέλ εναλλακτική να σας προτείνουμε για το 2018: το λιλά. Δημοφιλές σχεδόν σε όλες τις κολεξιόν για την άνοιξη/καλοκαίρι 2018, το είδαμε από την Tibi έως τη Victoria Beckham και τον Valentino και μας κέρδισε. 


7. Κίτρινο του ηλιοτρόπιου

 
Ναι, το κίτρινο είναι τάση. Και όχι μόνο επειδή αποτελεί μία από τις πλέον καλοκαιρινές αποχρώσεις. Επιλέξτε άνετα καλοκαιρινά φορέματα στο συγκεκριμένο χρώμα και αφήστε τα βλέμματα να πέσουν επάνω σας. Και αν χρειάζεστε έμπνευση, το είδαμε στους Rahul Mishra και Carolina Herrera.


8. “Καμένο” χρυσό 

 
Αν πιστεύετε ότι μία σεζόν -και ειδικά η ανοιξιάτικη/καλοκαιρινή- έχει χώρο μόνο για ένα με δύο μεταλλικές αποχρώσεις, απατάσθε. Αυτό το χρώμα που είναι κάτι ανάμεσα σε χάλκινο και χρυσό ήταν από τα αγαπημένα των σχεδιαστών, αφού το εντοπίσαμε, μεταξύ άλλων, στις κολεξιόν των Badgley Mischka, Altuzarra και Alberta Ferretti.


9. Κόκκινο της τουλίπας

 
Το κόκκινο είναι σαφώς ένα από τα πιο δημοφιλή χρώματα της άνοιξης. Και όχι τυχαία, αφού φοριέται εύκολα και δεν χρειάζεται να το συνδυάσετε απαραίτητα με άλλες αποχρώσεις ώστε να αναδειχτεί. Οι Monse και Dior έδειξαν πολλά looks σε κόκκινο και μάλιστα στην απόχρωση της τουλίπας…


10. Ασημί

 
Μία από τις τάσεις που συνεχίζουν την πορεία τους στη μόδα και την άνοιξη. Πιο έντονο και πιο τολμηρό από ποτέ, το ασημί αυτή τη σεζόν έντυσε ακόμη και total looks στις πασαρέλες ονομάτων όπως οι Naeem Khan και Louis Vuitton, ενώ άλλοι οίκοι και σχεδιαστές, όπως οι Versace και Ralph & Russo προτίμησαν μια πιο διακριτική χρήση μπερδεύοντάς το διακριτικά με μαύρο ή λευκό.











πηγη:womanidol


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου