Η πολυχρωμία είναι το νέο στάνταρντ


Από τότε που οι σελέμπριτιζ ξεκίνησαν να πειραματίζονται με τις νέες αποχρώσεις, το ίδιο ξεκίνησαν να κάνουν και όλες οι γυναίκες. Με αυτόν τον τρόπο το έντονο χρώμα μετατράπηκε από αντισυμβατικό, σε απόλυτα συνηθισμένο. Είναι τόσο φυσιολογικό να πετύχεις μια κομψή κοπέλα με μπλε μαλλιά να ψωνίζει στο σούπερ μάρκετ, όσο και να δεις ένα στέλεχος εταιρίας να συνδυάζει το ροζ-χρυσό λουκ με το εταιρικό κοστούμι. Οι μόδες αλλάζουν, μαζί με τις εποχές.


Άπειροι συνδυασμοί


Παλαιότερα οι αποχρώσεις των χρωμάτων ήταν περιορισμένες. Πλέον όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Σου αρέσει μια συγκεκριμένη απόχρωση του μπλε; Κανένα πρόβλημα. Πλέον μπορείς να την βρείς και να παίξεις με τις αποχρώσεις της. Είτε θέλεις ένα χρώμα στα μαλλιά σου, είτε πέντε, αυτό γίνεται και το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό.


 


Θα ξεχωρίσεις εύκολα μέσα στο πλήθος


Το χρώμα των μαλλιών σου θα ξεχωρίζει καταπληκτικά ανάμεσα σε όλα τα καστανά, μαύρα και ξανθά που αποτελούν την πλειοψηφία της κίνησης στους δρόμους. Επίσης, οι φίλοι σου θα εντοπίζουν εύκολα, αλλά το ίδιο ισχύει και για το τυφλό ραντεβού που θα βγεις με το μελλοντικό αμόρε: «Έλα, μόλις έφτασα, είμαι αυτή με τα rainbow hair!».


Η βαφή δεν θα καταστρέψει τα μαλλιά σου


Η πεποίθηση ότι η βαφή θα σου καταστρέψει το μαλλιά είναι λάθος. Το συνεχές ξάνοιγμα, η έλλειψη φροντίδας και το συνεχόμενο βάψιμο φέρνουν την καταστροφή. Επιπλέον, οι περισσότερες ημιμόνιμες βαφές είναι φτιαγμένες με ειδική σύνθεση conditioning, η οποία προστατεύει και θρέφει τη τρίχα, ενώ ας μην ξεχνάμε το γεγονός ότι οι νέες τεχνολογίες παρέχουν περισσότερη ασφάλεια στην τρίχα από ποτέ.


Δεν είναι μόνιμο


Όλα τα ωραία πράγματα κάποτε τελειώνουν, μαζί και το έξαλλο χρώμα των μαλλιών. Αυτό όμως δεν είναι απαραίτητα κακό. Η ημιμόνιμη βαφή θα σου δώσει την δυνατότητα να δοκιμάσεις για πρώτη φορά το έξαλλο χρώμα που πάντα ήθελες. Μόλις αυτό ξεθωριάσει και φύγει, επιστρέφεις πίσω στο φυσικό σου. Ή μήπως θα δοκιμάσεις κάποιο άλλο παστέλ επειδή οι ημιμόνιμες είναι πολύ ασφαλείς βαφές; Χμ…


Θα σου ταιριάζει


Μπορεί να υπάρχουν διάφορες τεχνικές βασισμένες στις γήινες αποχρώσεις, οι οποίες χρησιμοποιούν το φως και τις σκιές για να αναδείξουν το πρόσωπο. Το ίδιο μπορεί να κάνει και το χρώμα. Όταν πας στον κομμωτή σου, συζήτησε μαζί τους τις αποχρώσεις σου, το χρώμα των μαλλιών σου, αλλά και το σχήμα του προσώπου. Κάπου εκεί υπάρχει ένας ξεχωριστός συνδυασμός αποχρώσεων, ο οποίος θα σου ταιριάζει.











πηγη:myextension