Όσα θέλεις να μάθεις για το Baby Boomer. Από την Nail Specialist, Ρένα Αργυροπούλου. (video)

https://www.nailprocare.gr/
 
Η τεχνική Baby Boomer γίνεται με σκόνη ακρυλικού και είναι ουσιαστικά το σταδιακό θάμπωμα
του λευκού ελεύθερου άκρου προς την κορυφή του νυχιού. 
Με αυτό τον τρόπο δημιουργείται μια όμορφη χρωματική κλίση και πιο φυσική εμφάνιση απ΄ότι θα μπορούσε να δώσει το κλασσικό γαλλικό στα νύχια.

Γιατί ονομάζεται Baby Boomer;

 

Κανείς δεν γνωρίζει πραγματικά γιατί αυτή η τεχνική ονομάστηκε έτσι. Υπάρχει όμως μία έρευνα από την Nail Artist Bethel Coleman, η οποία αναφέρει πως «Η εποχή του Baby Boomer είναι γνωστή από το 1946-1964. Το 1945, όταν ο τελείωσε ο Β΄παγκόσμιος πόλεμος, υπήρξε μια εισροή παιδιών που γεννήθηκαν περίπου 9 μήνες αργότερα.


Μπορούμε να μαντέψουμε γιατί; Ο αριθμός των μωρών που γεννιόντουσαν κάθε χρόνο ήταν κατά μέσο όρο περίπου 4 εκατομμύρια έως το 1964 ενώ στη συνέχεια σταμάτησαν.


Σε αυτήν την εποχή του Baby Boomer (μεταπολεμική), τα πιο δημοφιλή χρώματα των νυχιών ήταν έντονα κόκκινα, ψυχρά ροζ και λευκά.  Έτσι, το πιο  προφανές, είναι πως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το ψυχρό όμπρε ροζ και η λευκή τάση στα νύχια πήρε το όνομα της από την εποχή πού αυτά τα χρώματα ήταν περισσότερο δημοφιλή.


https://www.nailprocare.gr/ 

 

Baby Boomer με Ακρυλικό 

Θα χρειαστούμε:
  • Ένα πινέλο ακρυλικού Νο 10
  • Σκόνη ακρυλικού Cover – Clear White (λευκή)
  • Primer bonder
  • Υγρό ακρυλικού

Εφαρμογή

 
1. Τοποθετούμε μια λευκή μπάλα ακρυλικού στο ελεύθερο άκρο του νυχιού και δίνουμε σχήμα.
 
 
 


2. Τοποθετούμε άλλη μια μικρότερη μπάλα ακρυλικού και τραβάμε σβήνοντας προς τα πάνω στην ονυχιαία πλάκα.





3. Παίρνουμε άλλη μια μπάλα ακρυλικού cover, την τοποθετούμε λίγο πιο κάτω από τα επωνύχια και σβήνουμε το υλικό προς το ελεύθερο άκρο.





4. Τέλος, τοποθετούμε μια μπάλα ακρυλικού clear για καλύτερο σβήσιμο και να δώσουμε καμπυλότητα. Διαμορφώνουμε με τη λίμα και το top coat για το τελικό μας στάδιο.





Δείτε το βίντεο από την Elisavet Nails Athens:


 
 
Η Ρένα Αργυροπούλου είναι ιδιοκτήτρια των καταστημάτων «NAILpro» και Color Expert της εταιρίας επαγγελματικών ημιμόνιμων βερνικιών «NAILPROCARE».
 
  Τα τελευταία 7 χρόνια δραστηριοποιείται στην βιομηχανία της ονυχοπλαστικής ως Nail Specialist, συμμετέχοντας σε τηλεοπτικές εκπομπές και εκθέσεις ομορφιάς.








πηγη:myextension


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου