Οι 12 πιο στιλάτοι τρόποι να φορέσεις το τζιν σου!

Jeans2
 
Τα τζιν είναι παντός καιρού! Δεν κοιτάνε αν είναι χειμώνα, άνοιξη ή καλοκαίρι, είναι εκεί και σε περιμένουν για κάθε στιγμή
που θα τα χρειαστείς. 


Και η αλήθεια είναι ότι αυτές οι στιγμές είναι πολλές: από το γραφείο, τη βόλτα σου, τη βραδινή σου έξοδο, τα τζιν μπορούν να μεταμορφωθούν ανάλογα με την περίσταση και να φέρουν σε πέρας με επιτυχία μια στιλάτη εμφάνιση.


Οι εκδοχές που μπορείς να βρεις σε ένα τζιν παντελόνι άπειρες: ψηλόμεσα, χαμηλόμεσα, φαρδιά, skinny, με καμπάνα, «σωλήνες», cropped, με διχρωμίες και τριχρωμίες, ξεβαμμένα, σκισμένα, με ραφές, με σχέδια, με πούλιες, με στρας, με αυτοκόλλητα, ό,τι βάζει ο νους σου έχει τη denim εκδοχή του- ακριβώς γιατί το τζιν έχει αποδειχτεί η πιο universal επιλογή για άνεση, στιλ, πρακτικότητα και ευκολία. Και πάει με τα πάντα!


Όλες, λοιπόν, έχουμε τα αγαπημένα μας τζιν και θέλουμε να τα φοράμε συνέχεια! Ιδού 12 πολύ στιλάτοι τρόποι:


Μια χρωματιστή μπλούζα, ένα τζιν και οι μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες σου θα σού εξασφαλίσουν μια chic & simple εμφάνιση.


Jeans3
 

Ένα vintage t-shirt με το ψηλόμεσο τζιν σου κι ένα glam jacket θα σου εξασφαλίσουν την πιο rock, glam, pop, vintage εμφάνιση για μια βραδινή σου διασκέδαση. Συνδύασε με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες και είσαι έτοιμη!


Jeans4
 

Ένα χαμηλόμεσο crop τζιν και ένα πουλόβερ σε κόκκινο χρώμα συνδυάζονται άψογα. Το ίδιο και ένα ζευγάρι φλατ δερμάτινα μποτίνια, σε κόκκινο χρώμα επίσης.


Jeans5
 

Τζιν + παστέλ: Φόρεσε το παντελόνι σου με πουλόβερ και blazer στις αποχρώσεις του ροζ. Ολοκλήρωσε με ροζ γόβες και θα είσαι... "γλυκάκι".


Jeans6
 

Ένα μακρύ πουκάμισο με βολάν ( ή φαρδιά μανίκια), το τζιν σου και ένα ζευγάρι λευκά sneakers θα γίνει η πρώτη σου επιλογή για τις πιο ζεστές μέρες του χειμώνα (Λεπτομέρεια: τολμάς να φορέσεις διχτυωτό καλσόν από μέσα; Είναι μόδα!)


Jeans7
 

To τζιν και το πουλόβερ σου. Τίποτα πιο απλό και πιο στιλάτο!

  Jeans9








πηγη:joytv


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου