10 Απίθανα Nail Arts με Γαλλικό...Θέμα!!

 

Το γαλλικό μανικιούρ πρωτοεμφανίστηκε το 1976, ονομάζεται ''γαλλικό'' αλλά στην πραγματικότητα έχει αμερικάνικες ρίζες.
Σε αυτό το μανικιούρ το ελεύθερο άκρο είναι βαμμένο λευκό και το υπόλοιπο με μπεζ χρώμα. Είναι το δημοφιλέστερο μανικιούρ που προτιμούν πολλές γυναίκες κάθε ηλικίας, γιατί είναι κομψό και ταιριάζει με οποιοδήποτε ντύσιμο και για κάθε περίσταση. Πολλές πελάτισσες μου επιμένουν στο γαλλικό γιατί όσο μεγαλώνει το φυσικό τους νύχι φαίνεται δύσκολα η διάφορα με το τεχνητό, ενώ με το χρώμα είναι αρκετά χτυπητό. Αν έχετε βαρεθεί την κλασσική εκδοχή του, το σημερινό post είναι ότι πρέπει για σας. Πάμε να δούμε δέκα παραλλαγές του γαλλικού μανικιούρ. 


Διαγώνιο γαλλικό: Αν δυσκολεύεστε στο κλασσικό γαλλικό, σας προτείνω να δοκιμάσετε αυτό! Δημιουργήστε το διαγώνιο μανικιούρ με την βοήθεια μιας κολλητικής ταινίας. Για ένα ρομαντικό αποτέλεσμα χρησιμοποιήστε άσπρο βερνίκι με ασημί γκλιτερ.



Τριγωνικό γαλλικό μανικιούρ:  Τραβήξτε δυο διαγώνιες γραμμές, μια από τα αριστερά, και μία από τα δεξιά. Για να εντυπωσιάσετε ακόμη περισσότερο σχεδιάστε το περίγραμμα του τριγώνου με ένα μαύρο βερνίκι. Αν θέλετε και λίγη ακόμη υπερβολή βάλτε και λίγο γκλίτερ στο ένα νύχι.




Διάφορα χρώματα στην άκρια: Η άνοιξη θέλει πολύ χρώμα! Ευκαιρία λοιπόν να κάνετε το αγαπημένο σας γαλλικό παίζοντας με τα χρώματα! Η διαδικασία δεν διαφέρει, μόνο τα βερνίκια που θα χρησιμοποιήσετε!




Μαύρο ματ γαλλικό: Αυτή είναι η ροκ εκδοχή του γαλλικού μανικιούρ! Απλώστε ένα μαύρο βερνίκι στα νύχια σας και αφού έχουν στεγνώσει περάστε το ματ top coat. Τέλος κάντε με το μαύρο βερνίκι την γραμμή του γαλλικού. 




Ανάποδο γαλλικό: Δεν είναι κάτι το καινούριο, αλλά επέστρεψε δυναμικά! Απλώστε ένα nude βερνίκι σε όλη την επιφάνεια του νυχιού και μετά σχεδιάστε το μισοφέγγαρο με ένα μαύρο βερνίκι. Στην συνέχεια μπορείτε να κάνετε την γραμμή του γαλλικού.




Γαλλικό με γκλιτερ: Κάντε ένα κλασσικό μανικιούρ χρησιμοποιώντας γκλιτερ. 




Γαλλικό στο πλευρό: Απλώστε ένα γαλάζιο βερνίκι σε όλη την επιφάνεια του νυχιού και μετά τραβήξτε στο πλάι, με ένα μαύρο βερνίκι, μια πλατιά γραμμή.




Μεταλλική άκρια: Τα μεταλλικά βερνίκια αποτελούν hot τάση, χρησιμοποιήστε τα βάφοντας την άκρια των νυχιών σας. 




Γαλλικό με δυο χρώματα στην άκρια: Χρησιμοποιήστε δυο χρώματα ώστε να βάψετε την άκρια του νυχιού. Αυτό το μανικιούρ είναι ότι πρέπει για το καλοκαίρι.




Περίγραμμα: Αυτό το μανικιούρ το προτιμώ σε αμυγδαλωτό σχήμα νυχιού. Σχεδιάστε με ένα μαύρο βερνίκι το περίγραμμα του νυχιού και στην συνέχεια  το περίγραμμα του γαλλικού.


 







  





πηγη:nailsworlddd


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου