BRAID PARTY


 


Στο εικονιζόμενο λουκ οι πλεξούδες είναι παντού. Όλες οι τούφες έχουν πλεχτεί σε πλεξούδες και καταλήγουν σε μια εντυπωσιακή αλογοουρά. Το μάκρος είναι απαραίτητο για την επίτευξη του συγκεκριμένου λουκ, χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί και σε κοντά μαλλιά.


CIRCLES


 


Επιστρατεύστε όλη την μαεστρία σας και παίξτε με τα σχέδια. Στο hairstyle οι πλεξούδες έχουν δομηθεί με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να σχηματιστεί ένα εντυπωσιακό σχέδιο στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Το στυλ ολοκληρώνεται με μια πλεξούδα που αγκαλιάζει την περίμετρο του κεφαλιού.


BRAIDED PIGTAILS


 


Ένα πιο μίνιμαλ και απλό λουκ με πλεξούδες από τον κόσμο των catwalks. Οι pigtails είναι οι χαμηλές πλεξούδες που ξεπροβάλλουν αριστερά και δεξιά από το κεφάλι. Το λουκ συνδυάζεται με λεπτό headband και είναι ένα ιδιαίτερα μοντέρνο λουκ.


WITH A BUN


 


Προερχόμενο από τις τελευταίες τάσεις, το λουκ συνδυάζει τα ψηλά buns με το πλέξιμο ακριβείας. Οι πλεξούδες κυριαρχούν μόνο στο πίσω μέρος και έχουν πλεχτεί με προσοχή στην λεπτομέρεια, ενώ στην κορυφή δεσπόζει ένα σφιχτό bun το οποίο δένει ομοιόμορφα με τις πλεξούδες.


CLASSIC BUBBLE


 


Η Bubble ponytail είναι ένα λουκ το οποίο μπορεί να μετατραπεί εύκολα σε πλεξούδα, ή ακόμα και να ενσωματωθεί με μια. Το hairstyle είναι ιδιαίτερα αγαπημένο και βολικό, καθώς δεσμεύει τα μαλλιά σε μια τάξη, ενώ αποδίδει και τις χαριτωμένες φούσκες.


POMPADOUR


 


Οι πλεξούδες πάνε παντού! Στο συγκεκριμένο λουκ, ένα δυναμικό Pompadour έχει συνδυαστεί με δυο πλεξούδες οι οποίες στα τελειώματα τους ενώνονται στα πλάγια του κεφαλιού. Το ατημέλητο λουκ φέρει κουλ χαρακτήρα και αποτελεί ανανεωμένο σχέδιο.





  





πηγη:myextension