Night Out!!!

 
 
Οι χειμωνιάτικες έξοδοι μας περιτριγυρίζουν και η εύρεση του εντυπωσιακού λουκ είναι το πιο διασκεδαστικό κομμάτι!  
Ευτυχώς, οι πασαρέλες έχουν ήδη προετοιμάσει το έδαφος και τα παρακάτω beauty λουκς πρόκειται να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Πρωταγωνιστές στο βραδινό μακιγιάζ είναι αντιθέσεις και η πρωτοτυπία.


BLURRY AUTUMN


 


Tο λουκ προέρχεται από τις πασαρέλες του χειμώνα για το 2017 και αναμειγνύει το blurry λουκ με τις έντονες βλεφαρίδες. Η σκιά σε κεραμιδί απόχρωση στολίζει περιμετρικά τα μάτια, ενώ οι smudgy βλεφαρίδες αναδεικνύονται χαρακτηριστικά. Η σκιά είναι στην τέλεια απόχρωση που ταιριάζει σε αρκετές επιδερμίδες.


CLASSIC ELEGANCE


 


Το κλασικό, είναι και πάντα πετυχημένο. Το θηλυκό λουκ αναδεικνύει τα μάτια, τα χείλη και το πρόσωπο. Το αγαπημένο eyeliner σε διακριτικό cat eye, συνδυάζεται με το απαλό ρουζ στα μάγουλα και ένα σκούρο κόκκινο κραγιόν.


DEEP BLUE


 


Τα έντονα cat eyes σε διαφορετικές αποχρώσεις, πρόκειται να φορεθούν πολύ! Στο εικονιζόμενο λουκ το ζωηρό πετρόλ στολίζει ολόκληρο το βλέφαρο και επεκτείνεται πέρα από αυτό. Το υπόλοιπο πρόσωπο είναι σε φυσικές αποχρώσεις, έτσι ώστε να δωθεί έμφαση στα μάτια.


FALSE EYELASHES


 


Οι ψεύτικες βλεφαρίδες είναι το νέο κόκκινο κραγιόν! Μπορείτε να τις βρείτε σε διαφορετικά σχέδια, τα οποία θα αναδείξουν με graphic τρόπο τα μάτια σας. Συνδυάστε τις με διακριτικό μακιγιάζ, έτσι ώστε να αναδεικνύονται περισσότερο.


GOLDEN VIBES


 


Λίγη λάμψη δεν έκανε ποτέ κακό! Το molten gold φαντάζει υπέροχο στο πάνω μέρος των ματιών, όμως επειδή είναι αρκετά πομπώδες πρέπει να φοριέται με προσοχή. Το υπόλοιπο πρόσωπο πρέπει να είναι φυσικό, όμως λίγο ρουζ στα μάγουλα είναι επιτρεπτό.


GRAPHIC LINES


 


Το εντυπωσιακό beauty λουκ μπλέκει ποικιλία γραμμών και τεχνικών. Οι αποχρώσεις που συνδυάζονται είναι μαύρο και ασημένιο, ενώ επικρατεί η smoky τεχνική. Φορέστε το άφοβα! Η ασημένια λεπτομέρεια δίνει λάμψη και έρχεται σε αντίθεση με το μαύρο.


PERFECTLY IMPERFECT


 


Όσο για τα κραγιόν, οι αποχρώσεις που φοριούνται φέτος είναι στην πλειοψηφία… οι γνωστές! Αυτό που αλλάζει, είναι η τεχνική. Τα χείλη φέρουν ένα καινούργιο εφέ, το οποίο παρουσιάζει το «ατελώς τέλειο» στυλ για να φορέσετε τα κραγιόν σας. Επίσης, επιστρέφει και το γκλός.


STARDUST


 


Το γκλίτερ μπορεί να φορεθεί πάνω σε σκούρες βάσεις, έτσι ώστε να αποδωθεί ένα ομοιόμορφα σικ αποτέλεσμα. Ο συνδυασμός των δυο είναι σίγουρο ότι θα κολακεύσει και θα απογειώσει τα μάτια σας.


WINGED GREY


 


Ακόμη ένα cat eye λουκ, αυτή τη φορά με ακόμη πιο προεκτεινόμενες γραμμές. Το σκούρο γκριζοπράσινο είναι ιδανικό χρώμα για να αντικαταστήσει το μαύρο eyeliner, καθώς διατηρεί τον σκούρο τόνο, όμως παράλληλα προσθέτει και λίγο χρώμα. Πειραματιστείτε!













πηγη:myextension


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου