To μέλλον της Ονυχοπλαστικής. Από την Ρένα Αργυροπούλου

 Fashion french

Η Ρένα Αργυροπούλου μας παρουσιάζει ένα step-by-step, το οποίο προμηνύει ένα αισιόδοξο μέλλον για τους τεχνίτες της ονυχοπλαστικής
και βασίζεται στο Acrygel Vol. 2.0 Laloo. 


Πρόκειται για ένα προϊόν που συνδυάζει τα προτερήματα gel και ακρυλικού και χαρίζει μειωμένους χρόνους, τέλειο αποτέλεσμα και λιγότερες ανεπιθύμητες μυρωδιές!


Πόσες φορές μας έχει τύχει στο κατάστημά μας οι πελάτες μας να παραπονιούνται για την άσχημη οσμή του ακρυλικού, ή την αιωρούμενη σκόνη του τζελ στα τεχνητά νύχια; Σίγουρα, δεν ήταν λίγες. Το ACRYGEL VOL.2 ήρθε για να καλύψει το κενό που υπήρχε σε αστοχίες υλικών ονυχοπλαστικής, με δραστική μείωση του χρόνου εφαρμογής σε πελάτες έως και 1 ώρα καθώς προσφέρει ένα άψογο επαγγελματικό αποτέλεσμα.


Περιέχει ακρυλική σκόνη για αντοχή σε βάση πηκτής γέλης (gel) και παρέχει την λειτουργικότητα για την παραγωγή ισχυρών, εύκαμπτων και «ελαφριών» νυχιών.


Δεν υπάρχει καμία απολύτως αίσθηση καψίματος κατά τη διάρκεια του πολυμερισμού. Για την εφαρμογή του συνδυάζεται με το liquid acrylgel (υγρό με υπέροχο άρωμα), που συμβάλλει μόνο στην διαμόρφωση και ΟΧΙ στον πολυμερισμό του προϊόντος. Η ποσότητα των 60ml καλύπτει στο μέγιστο τον επαγγελματία αφού βγάζει 40-50 full set νυχιών!


ΒΗΜΑ 1



 
 
1) Λιμάρουμε το ελεύθερο άκρο με μία λίμα 240 Grit. Στην συνέχεια, με Pusher ή τροχό, ανασηκώνουμε μαλακά τα επωνύχια και παίρνουμε τα νεκρά κύτταρα από τις πτυχές του νυχιού. 
 
2) Χρησιμοποιήστε ένα πενσάκι επωνυχίων και με προσοχή αφαιρέστε τα επιπλέον επωνύχια.
 
3) Με μία λίμα Straight 150/180 λιμάρετε απαλά την επιφάνεια του νυχιού με κατεύθυνση όμως μεγαλώνει το νύχι. Λιμάρετε απαλά, κοντά στο επωνύχιο και τις πτυχές του.
 
4) Ξεσκονίστε το νύχι με ένα πινέλο αφαίρεσης σκόνης.
 
5) Αφυδατώστε την επιφάνεια του νυχιού χρησιμοποιώντας χαρτάκι κυτταρίνης εμποτισμένο με καθαρό Ασετόν. Και προσοχή! Ποτέ δεν χρησιμοποιούμε Buffer μετά το λιμάρισμα.
 
6) Στα πλαίσια της προετοιμασίας χρησιμοποιήστε το anti-fungal. Είναι το υγρό που αποτρέπει την εμφάνιση μούχλας σε περίπτωση ανασήκωσης υλικού και αφαιρεί την λιπαρότητα από τις βαθιές στοιβάδες του νυχιού.
 
7) Ξαναπεράστε τα νύχια με κυτταρίνη εμποτισμένη με καθαρό ασετόν.


ΒΗΜΑ 2
Τοποθετούμε primer no acid


ΒΗΜΑ 3


 


Περνάμε στο φυσικό νύχι base (βάση) ημιμόνιμου ή graphen base.


ΒΗΜΑ 4
Πολυμερίζουμε σε LED lamp για 60 sec ή σε UV lamp για δύο (2) λεπτά.


ΒΗΜΑ 5


 


Πιέζουμε το σωληνάριο και με την βοήθεια μεταλλικής σπάτουλας παίρνουμε μικρή ποσότητα του προϊόντος και την τοποθετούμε πάνω στο νύχι. Κάνουμε την ίδια διαδικασία και στα πέντε νύχια του ενός χεριού.


ΒΗΜΑ 6


 


Χρησιμοποιούμε το Νο G6 OVAL πινέλο, βουτώντας το πρώτα στο liquid acrylgel για να διαμορφώσουμε το υλικό. Το liquid acrylgel μας βοηθά στο να γλιστράει το πινέλο μας πάνω στο υλικό. Η διαμόρφωση του acrylgel vol.2 γίνεται με ελαφρά πατήματα, δίνοντας καμπυλότητες και apex κατά το επιθυμητό! Διαμορφώνουμε και τα πέντε νύχια του ενός χεριού.


ΒΗΜΑ 7
Πολυμερίζουμε σε LED lamp για 60 sec ή σε UV lamp για δύο(2) λεπτά.


ΒΗΜΑ 8
Σκουπίζουμε με cleaner.


ΒΗΜΑ 9


 


Με μία λίμα 100/180 διαμορφώνουμε πλήρως το νύχι.


ΒΗΜA 10


 


Για να γυαλίσουμε εφαρμόζουμε top coat.


 ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ


 
 


  





πηγη:myextension


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου