H Κάια Γκέρμπερ «Έκλεψε» τα μαλλιά της μητέρας της, για την Versace

Αποτέλεσμα εικόνας για kaia gerber
 
Η Κάια Γκέρμπερ, η μεγαλύτερη «νέα άφιξη» στον χώρο της μόδας αυτή τη χρονιά, συνεχίζει να δημιουργεί ένα όνομα για τον εαυτό της, ενώ όλοι την συγκρίνουν με τη μητέρα της.
 
 
 Η Κάια Γκέρμπερ, η μεγαλύτερη «νέα άφιξη» στον χώρο της μόδας αυτή τη χρονιά συνεχίζει να δημιουργεί ένα όνομα για τον εαυτό της, ενώ όλοι την συγκρίνουν  με τη μητέρα της.-Από την Diti
 

Από τη στιγμή που έκλεισε την πρώτη της καμπάνια μέχρι και τη στιγμή που περπάτησε στις πρώτες τις πασαρέλες στις εβδομάδες μόδας, η Κάια Γκέρμπερ είναι η μεγαλύτερη «νέα άφιξη» στον χώρο της μόδας αυτή τη χρονιά. Και παρόλο που η 16χρονη συνεχίζει να δημιουργεί ένα όνομα για τον εαυτό της, οι συγκρίσεις με τη μητέρα της, Σίντυ Κρόφορντ, είναι αναπόφευκτες. Και αυτό είναι λογικό, αν λάβει κανείς υπόψη τις πάμπολλες ομοιότητες που μοιράζονται. Αυτή τη φορά θέμα της σύγκρισης ήταν οι καμπάνιες της κάθε μίας με τον διάσημο οίκο μόδας Versace.


Αφού περπάτησε στις επιδείξεις μόδας  του οίκου στο Μιλάνο αυτόν τον Σεπτέμβριο (όπως και η μητέρα της), η Γκέρμπερ έκλεισε μία θέση στις γεμάτες-σούπερ-μόντελ (μεταξύ άλλων και οι Ναόμη Κάμπελ και Κρίστυ Τέρλινγκτον) διαφημίσεις της Versace. Η 16χρονη φόρεσε ένα απαλό μπλε t-shirt και παντελόνι, μια τσάντα και κοσμήματα του οίκου, αλλά την παράσταση έκλεψαν… τα ογκώδη μαλλιά της! 


 

   
Το ογκώδες look θυμίζει σε πολλούς τις κλασικές διαφημίσεις της μητέρας της, Σίντυ Κρόφορντ, για τον ίδιο οίκο πριν από 30 χρόνια, την άνοιξη του 1987. Ακόμα και οι εκφράσεις τους είναι οι ίδιες, από τα σηκωμένα φρύδια μέχρι και το μικρό άνοιγμα του στόματός τους.




Είτε πρόκειται για σύμπτωση είτε όχι, σκοπός της καμπάνιας, η οποία είναι αφιερωμένη στον Gianni Versace, ήταν να δείξει τη σπουδαιότητα του παρελθόντος στις πτυχές του μέλλοντος.
«Η καμπάνια αυτή εκπροσωπεί τον σύνδεσμο μεταξύ παρελθόντος και μέλλοντος. Είναι ανάγκη να ξέρεις ποιος είσαι και από πού έρχεσαι, για να χτίσεις το μέλλον σου» είπε η Donatella Versace, η οποία πολύ δημιουργικά σκηνοθέτησε τη φωτογράφηση. Ακούγεται σαν μια συνηθισμένη μέρα για το σπίτι των Γκέρμπερ-Κροφορντ!










πηγη:klik


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου