Τα μαλλιά μου είναι προσωπική μου επιλογή!!


Η μόδα είναι προσωπική υπόθεση, διότι ζούμε στην εποχή της εξατομίκευσης.
 
Μπορούμε να φορέσουμε ελεύθερα οτιδήποτε μας εκφράζει και μας αρέσει. Ορίστε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες τάσεις της προσωπικής έκφρασης.


BOHO BUNS


 


Σφιχτοί και ψηλοί κότσοι κοσμούν το πάνω μέρος του κεφαλιού. Πρόκειται για ένα καυτό λουκ που φοριέται από όλες τις νεαρές γυναίκες και αρέσει, διότι ξεχωρίζει. Φαινομενικά απλό, κομψό και χαριτωμένο, το λουκ Βοho Buns είναι το στυλ της νεολαίας.


COLOR DETAILS


 


Δεν χρειάζεται να τοποθετήσετε γκλίτερ στα μαλλιά σας για να κάνετε μια στυλάτη δήλωση, αλλά λίγο χρώμα. Το λουκ προέρχεται από τα τελευταία runways και εμπνέει την προσθήκη χρώματος και λίγης λάμψης στα καστανά και μονότονα χρώματα. Τολμήστε το.


COLOR IT


 

Η πολυχρωμία συνεχίζει δυναμικά και γιατί να μην το κάνει; Το χρώμα πλέον φοριέται με άπειρους τρόπους. Ένας από αυτούς είναι το τιρκουάζ, με την ρίζα να είναι σε καστανή απόχρωση. Τα τελειώματα φέρουν διαφορετικές αποχρώσεις του χρώματος και αποδίδουν ένα κουλ λουκ.


NATURAL VIBES


 


Η φυσικότητα είναι από τις πιο δημοφιλής τάσεις της εποχής. Όποιο και να είναι το φυσικό σας στυλ, πλέον μπορείτε να το φορέσετε περήφανα. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τα μαλλιά σας να είναι υγιή και σωστά κουρεμένα. Μάλλον ήρθε η ώρα για μια επίσκεψη στο κομμωτήριο!


THE BRAID GAME


 


Κοτσιδάκια, πλεξούδες και παιχνίδι με το πλέξιμο. Οι πλεξούδες είναι από τα πιο ξεχωριστά στοιχεία διακόσμησης των μαλλιών. Ξεκινάνε από εύκολες και μπορούν να καταλήξουν σε έργα τέχνης! Το μυστικό είναι στην σωστή σύνθεση και στον συνδυασμό τους με το υπόλοιπο λουκ.


JUST VOLUME


 


Όγκος, μπούκλες και φυσική λάμψη. Οι τάσεις έχουν απελευθερώσει τον όγκο, μαζί με τις μπούκλες, που κάποτε δεν ήταν τόσο δημοφιλή χτενίσματα. Ανακαλύπτουμε όμως πως ο όγκος ευνοείται καθώς χαρίζει το τέλειο, κουλ στυλ. Αφήστε τις μπούκλες σας ελεύθερες!













πηγη:myextension


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου