Τα καλύτερα γένια του Instagram για το 2017!

Genia Instagram2
  
Καθώς οι θερμοκρασίες κατεβαίνουν, οι άνδρες πελάτες μας μπορεί να αποφασίσουν ότι ήρθε η ώρα
να μεγαλώσουν τα μούσια τους.


Πριν ξεκινήσετε να προτείνετε σχήματα, ελέγξτε τα αγαπημένα γένια που έχουμε δει στο Instagram το 2017.


Ωστόσο, προχωρήστε με προσοχή. Παρόλο που οι πελάτες μπορεί να αντιλαμβάνονται ότι οι γενειάδες είναι πιο χαμηλές πλέων, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι η καθημερινή φροντίδα της γενειάδας δεν είναι αστείο και απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στο τι προϊόντα συντήρησης θα χρησιμοποιήσουν.


Θα πρέπει να εξασφαλίσετε ότι το κούρεμα που θα του κάνετε συνδυάζετε απόλυτα με το σχήμα της γενειάδα του και ότι στέλνετε τον πελάτη σας έξω από την πόρτα, με προϊόντα που θα τα συντηρήσουν αποτελεσματικά.


Για να ξεκινήσετε, πάρετε έμπνευση από τις καλύτερες γενειάδες και τα αντίστοιχα κουρέματα που έχουμε δει στο Instagram το 2017.


Υπάρχει κάτι για όλους!


Genia Instagram3


Αυτή είναι στην πραγματικότητα μία από τις μικρότερες γενειάδες που θα βρείτε στο προφίλ του @apothecary87, αλλά έπρεπε να το μοιραστούμε μιας και είναι τέλειο το αποτέλεσμα.


Genia Instagram4


Δεν θα μπορούσε να πάει τίποτα στραβά μιας και το κούρεμα συμπλήρωσε άψογα το μούσι. Τα αποτέλεσματα του @baxterfinley είναι απόλυτα σωστά.


Genia Instagram5


Ο κουρσάρος του Μαϊάμι και ο δάσκαλος του Andis @mr_fineline ισούται με ένα τέλειο ζευγάρωμα: μια γενειάδα γενειάδα με ένα τέλια σβησμένο κούρεμα.


Genia Instagram6


Ο @marcrepublic δέν εξασφαλίζει μόνο υπέροχα γένια στους πελάτες του, αλλά συντηρεί και τη δική του γενειάδα. Αξίζει να τον ελέγξετε στο Instagram!


Genia Instagram7


Μακριά γενειάδα….. δεν μπορεί να χάσει. Ο @ willjones01 έχει δημιουργήσει μια μεγάλη φράντζα για να εξισορροπήσει την μακριά γενειάδα του.


Genia Instagram8


Τα γένια αυτά απαιτούν ένα ορισμένο επίπεδο εμπιστοσύνης, και αυτός ο τύπος το έχει. @loffrebarbershop. Είναι σίγουρο ότι αυτό το μουστάκι έκανε την διαφορά σε ένα τέλειο κούρεμα και ένα μούσι με αρκετό όγκο.


Genia Instagram9


Εντάξει, αυτή η γενειάδα είναι εντυπωσιακή από μόνη της. Αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα μικρό δήγμα του @incredibeard, από πολλά γλυπτά σε γενειάδες με εντυπωσιακά σχήματα.


Genia Instagram10


Δεν θα πούμε ότι το μοντέλο όπως @billyhuxley έχει από τις αγαπημένες μας γενειάδες, αλλά δεν πρόκειται επίσης να πούμε και το αντίθετο.


 Genia Instagram11










πηγη:blogkommoton


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου