Aπλές κινήσεις μακιγιάζ, για να φαίνεστε...νεότερη!

 Αποτέλεσμα εικόνας για make up girl

 Μάθετε 4 έξυπνα τρικ για να πετύχετε σαρκώδη χείλη, ανασηκωμένα φρύδια και μια νεανική όψη,
χωρίς να χρειαστεί να επισκεφτείτε τον πλαστικό σας χειρουργό.


Σαρκώδη Χείλη (χωρίς ενέσεις)


Αρχικά επιλέξτε ένα μολύβι χειλιών που να ταιριάζει στο φυσικό τους χρώμα και σχηματίστε το περίγραμμα των χειλιών σας, φροντίζοντας να μην το παρακάνετε. Τοποθετήστε το κραγιόν της επιλογής σας -σημείωση: οι σκούρες αποχρώσεις μικραίνουν τα χείλη- κυρίως προς τις εξωτερικές περιοχές των χειλιών και αφήστε το κέντρο τους σχεδόν άβαφο. Χρησιμοποιήστε μία ανοιχτή σκιά στο χρώμα της σαμπάνιας -κατά προτίμηση υγρή- και τονίστε το τόξο του έρωτα (το λακκάκι πάνω από το άνω χείλος). Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας και τοποθετήστε μία μικρή ποσότητα της ίδια σκιάς στο κέντρο του κάτου χείλους. Τέλος πιέστε τα χείλη μεταξύ τους, αναμιγνύοντας έτσι το κραγιόν με τη σκιά και θα έχετε πετύχει χείλη που φαίνονται φυσικά πιο «γεμάτα».


Σμιλεμένα Ζυγωματικά (χωρίς εμφυτεύματα)


Αν η μητέρα φύση δεν σας προίκισε με τονισμένα ζυγωματικά, υπάρχει τρόπος να τα αποκτήσετε με μερικές απλές κινήσεις μακιγιάζ. Χρησιμοποιήστε μία βάση make up, ένα με δύο τόνους πιο σκούρα από την επιδερμίδα σας και μία στη φυσική σας απόχρωση ή και λίγο ανοιχτότερη. Ξεκινήστε απλώνοντας σε όλο σας το πρόσωπο την ανοιχτή βάση και στη συνέχεια τοποθετήστε την πιο σκούρα απόχρωση -σημείωση: βοηθούν πολύ τα make up σε μορφή στικ- στα ζυγωματικά σας με φορά προς τους κροτάφους. Έπειτα ελέγξτε στον καθρέφτη σας ποια σημεία των ζυγωματικών σας τονίζονται από το φως και εκεί ακριβώς τοποθετήστε το ανοιχτότερο make up. Ανακατέψτε το με τα δάχτυλά σας με το πιο σκούρο και τέλος χρησιμοποιήστε ένα highlighter για να φωτίσετε τα ήδη σμιλεμένα σας ζυγωματικά.


Ανασηκωμένα Βλέφαρα (χωρίς lifting)


Όσο μεγαλώνουμε τα βλέφαρα μας έχουν την τάση να ακολουθούν μία πτωτική πορεία την οποία και επιθυμούμε να ανατρέψουμε. Ανασηκώνοντας τα βλέφαρα, τα μάτια μας φαίνονται πιο μεγάλα και πιο ανοιχτά. Όλο αυτό λοιπόν ξεκινάει από τα φρύδια. Αρχικά περιποιηθείτε το σχήμα τους, φροντίζοντας η άκρη του φρυδιού σας να έχει ανοδική πορεία και όχι καθοδική και γεμίστε τα με ένα μολύβι φρυδιών ή μία ειδική σκιά. Χρησιμοποιήστε ένα κονσίλερ σε πιο ανοιχτό τόνο από την επιδερμίδα σας και ευθυγραμμίστε το κάτω μέρος των φρυδιών σας καθώς και το σημείο κάτω από τη γωνία-καμάρα τους. Στη συνέχεια με ένα highlighter ή μια ανοιχτή σκιά τονίστε τα ίδια σημεία καθώς και το εσωτερικό των ματιών σας, προσθέστε μάσκαρα και τα μάτια σας θα έχουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.


Λεπτότερη Μύτη (χωρίς πλαστική)


Υπάρχει ένας τρόπος να μην επέμβει νυστέρι και παρ' όλα αυτά να πετύχετε μια πιο καλοσχηματισμένη και λεπτότερη μύτη. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια μπρονζέ πούδρα και ένα υγρό highlighter. Χρησιμοποιήστε ένα λεπτό πινέλο και εφαρμόστε το μπρόνζερ από την εσωτερική γωνία των ματιών σας και κατά μήκος κάθε πλευράς της μύτης σας. Στη συνέχεια με ένα πινέλο με πούδρα, εξομαλύνετε τυχόν λάθη και με ένα highlighter τονίστε τη γέφυρα της μύτης -κατά μήκος- για να πετύχετε μια πιο μακρόστενη εικόνα.











πηγη:thetoc


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου