BASIC LINES


 


Μπλε, κόκκινο και λευκό ενώνουν τις δυνάμεις τους με πρότυπο τον μινιμαλισμό. Το σήμα είναι παρμένο από την εταιρία αθλητικών ειδών Champion, καθώς είναι ιδανικό για να ταιριάξει στο urban στυλ. Το λευκό επικρατεί ως βάση και πάνω φέρει το λογότυπο, ενώ στα υπόλοιπα νύχια οι γραμμές είναι κάθετες.


BLUE HORIZON


 


Ξεκινώντας από την απόχρωση του ουρανού, το μπλε ανοίγει σε ανοιχτό γαλάζιο σε μια τεχνική όμπρε. Το λουκ έχει δομηθεί σε μακριά νύχια και είναι ιδανικό για τις γυναίκες που όχι απλώς αγαπάνε το χρώμα, αλλά τολμούν και να το φορέσουν.


COLOR DESIGN


 


Παρμένες από την έμπνευση που θα μπορούσε να έχει ένας καλλιτέχνης, οι κάθετες και οριζόντιες γραμμές είναι γεμάτες χρώμα. Διασταυρώνονται μεταξύ τους με χαοτικό τρόπο, ενώ η χρωματική τους ποικιλία αναδεικνύεται πάνω στα μακριά νύχια και στην λευκή βάση.


GOLD ON RED


 


Κόκκινο και χρυσό τολμούν να συνδυαστούν και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από πετυχημένο. Με το κόκκινο να εξυπηρετεί ως δυναμική βάση, το χρυσό αφήνει την λαμπερή του όψη ως λεπτομέρεια στις άκρες των νυχιών. Με αυτόν τον τρόπο γεννιέται ένα γκλάμουρ και ανατρεπτικό αποτέλεσμα.


GOLDEN STENCILS


 


Εντυπωσιακή μαύρη βάση, πάνω στην οποία υπάρχουν χρυσά στένσιλ που απεικονίζουν διαφορετικά γράμματα. Αν θέλετε να γράψετε κάτι, ασφαλώς και μπορείτε! Η λάμψη που εκπέμπει το λουκ είναι σκοτεινή και παράλληλα ιδιαίτερα κομψή.


METALLICS


 


Το μεταλλικό είναι δυναμικό και αγαπημένο! Στο λουκ η βάση είναι σε μεταλλική απόχρωση, συγκεκριμένα στην απόχρωση του χρυσού. Πάνω της έχει δομηθεί με σκούρο, ματ μπεζ, ένα γεωμετρικό σχέδιο και έτσι αποδίδεται το αρνητικό στοιχείο. Ακραία μοντέρνο και ανατρεπτικό!


ROMANTIC RED


 


Το κόκκινο φοριέται όλες τις εποχές και διαρκώς αναβαθμίζεται. Στο συγκεκριμένο λουκ ξεπερνάει τα συνηθισμένα μήκη, ενώ το σχήμα των νυχιών είναι τετραγωνισμένο. Όσο για την απόχρωση αυτή δεν είναι άλλη από την ρομαντική, βαθιά και σε ζεστή απόχρωση του κόκκινου.


  








πηγη:myextension