Ψεματάκια που λένε εταιρίες ομορφιάς και πρέπει να προσέξεις!

 

Υπάρχουν πολλά ψέματα που λένε οι εταιρίες ομορφιάς προκειμένου να πουλήσουν τα προϊόντα τους και πολλές γυναίκες τα πιστεύουν και τα ακολουθούν πιστά.

 

Αυτό δεν σημαίνει πως ότι διαβάζεις είναι ψέμα, ωστόσο υπάρχουν πολλά παραπλανητικά στοιχεία και προϊόντα που δεν ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες.


Συνήθως ακολουθούμε πιστά ένα tip που μας προτείνουν και ξαφνικά αλλάζουμε όλη τη ρουτίνα μας και όχι προς το καλύτερο.
Μερικά ψεματάκια εταιριών που πρέπει να σταματήσουν να πιστεύουμε!


Κάπου, κάποτε οι εταιρίες έφτιαχναν καλλυντικά mineral και πάνω αναγράφονταν πως ήταν “φυσικά” kai “fregance-free“.
Οι γυναίκες ξεκίνησαν να τα αγοράζουν μανιωδώς, καθώς θεωρούσαν πως είναι τόσο καλά για την επιδερμίδα που μπορείς ακόμα και να κοιμηθείς με αυτά.  Όμως, δεν είναι έτσι! Δεν μπορείς να κοιμηθείς με το make up σου, όσο φυσικό κι αν είναι! Οι πόροι κλείνουν κι αν έχεις και ευαίσθητη επιδερμίδα, τότε είναι πολύ πιθανό να βγάλεις εξανθήματα και ερεθισμούς.


Είσαι πολύ μεγάλη για να glitter.
Μύθος, μύθος, μύθος. Οι γυναίκες μετά τα 30 τους προτιμούν τις ματ σκιές και ρουζ καθώς θεωρούν ότι οι γυναίκες ορισμένης ηλικίας δεν μπορούν να φορούν οτιδήποτε έχει glitter.
Οι γυναίκες πρέπει να επιλέγουν προϊόντα που ταιριάζουν με το δέρμα και τα χαρακτηριστικά τους και αυτό δεν έχει σχέση με την ηλικία.
Μη βάζεις όρια στον εαυτό σου και να προτιμάς ότι σου ταιριάζει και νιώθεις άνετα!




Μπορώ να χρησιμοποιώ ενυδατική με χρώμα για την καθημερινή κρέμα προσώπου.
Όχι δεν μπορείς! Η ενυδατική με χρώμα απλά δεν είναι ενυδατική αλλά καλυπτική. Δεν ενυδατώνει στην πραγματικότητα το δέρμα σου και δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ενυδατική σου κρέμα.


Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το scrub προσώπου για να πλύνεις το πρόσωπό σου το βράδυ.
Όχι, το βράδυ πρέπει απλώς να ξεβάψεις το πρόσωπό σου. Αν χρησιμοποιείς το scrub σε τακτική βάση, αυτό μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά στο πρόσωπό σου.  Πέρα απ’ το γεγονός ότι προκαλούν ζημιά δεν μπορούν να καθαρίσουν το πρόσωπό σου στο 100%.




Μπορείς να χρησιμοποιήσεις λάδι καρύδας ως κρέμα νυχτός.
Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, φίλη μου. Καλό και χρυσό το λάδι καρύδας αλλά δεν μπορείς να το χρησιμοποιείς για το πρόσωπο, τα χείλη, για την κρέμα ημέρας και νύχτας, για όλα!
Η κρέμα νυκτός είναι πολύ σημαντική για το πρόσωπό σου και δεν μπορεί να αντικατασταθεί!


Πιστεύεις ότι κι αν διαβάσεις.
Έχουν γραφτεί πολλά για την ομορφιά και τα μυστικά της, ωστόσο πόσα από αυτά είναι αλήθειες και πόσα μύθοι;
Δεν μπορείς να παίρνεις ένα tip ομορφιά και να το εφαρμόζεις πάνω σου χωρίς να λαμβάνεις υπόψιν σου και τις λεπτομέρειες, όπως είναι ο τύπος του δέρματός σου, τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και το budget σου!




Κοιτάξου στον καθρέφτη και πάρε τη σωστή απόφαση για τον εαυτό σου!











πηγη:ipop


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου