Το φετινό κόκκινο χαλί των VMA’s τα είχε κυριολεκτικά όλα!

Σχετική εικόνα

Φτερά, στρας, τούλι, διαφάνειες, δαντέλες, κορδόνια, κουστούμια ακόμη και…ανδρικά εσώρουχα.
 
 Πολύ δύσκολο το έργο που έχουν να επιτελέσουν οι σταρ περπατώντας το κόκκινο χαλί των VMA’s. Όλες θέλουν να κάνουν την εμφάνιση της βραδιάς, στρέφοντας όλα τα φλας επάνω τους και περιμένοντας να ακούσουν τις καλύτερες κριτικές για τις στιλιστικές τους επιλογές. Και η αλήθεια δεν το πετυχαίνουν πάντα, με τις περισσότερες να καταβάλουν τεράστια προσπάθεια και το αποτέλεσμα να είναι εντελώς αποκρουστικό.
 

Σκεφτείτε να βρισκόσασταν στην θέση των κοριτσιών…απαπαπα!

 
Katy Perry

  VMAs Red Carpet3
 
 
H Katy Perry πρέπει να τσακώθηκε με τον Jeremy Scott, γεγονός που μάλλον μας αρέσει, αφού της ταιριάζει πάρα πολύ αυτό το λευκό φόρεμα δια χειρός, Stephane Rolland.

 
LORDE


 VMAs Red Carpet4
 
 
H Lorde μας έχει συνηθίσει σε αμφιλεγόμενες εμφανίσεις, αλλά αυτό το λιλά Monique Lhuillier είναι το κάτι άλλο αναμφισβήτητα.

 
NICKI MINAJ

  VMAs Red Carpet5
 
 
Μας έχει συνηθίσει στα latex και τα έντονα χρώματα, οπότε δεδομένης της ενδυματολογικής της ρουτίνας, η Nicki τα πήγε μια χαρά στα φετινά VMA’s με αυτό το Vex latex bodysuit (ωραιότατη η διχρωμία στο μαλλί).

 
KESHA

  VMAs Red Carpet6
 
 
H Kesha με ένα maxi Monsoori φόρεμα, έφερε (μαζί με τη Lorde) vibes από παραμύθι στα βραβεία. Αν είναι υπερβολικές οι τόσες στρώσεις ύφασμα; Ποτέ δεν είναι αρκετές.

 
HAILEY BALDWIN

  VMAs Red Carpet7
 
 
Η Hailey με ολόσωμη φόρμα Zuhair Murad, σίγουρα έστελνε συνέχεια μηνύματα στη μητέρα της να την ξεματιάζει. Έβαλα φωτογραφία και της πίσω όψης για να καταλάβεις τι εννοώ – όχι ότι το μπροστά δεν είναι εξίσου συγκλονιστικό.

 
DEMI LOVATO

  VMAs Red Carpet8
 
 
H Demi επέλεξε Zuhair Murad και όλα πάνε καλά μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να γίνει χαλίφης και να μας προβληματίσει ιδιαιτέρως με το λάστιχο στη γάμπα. It’s a no no.

 
ALESSANDRA AMBROSIO

  VMAs Red Carpet9
 
 
Το top model φόρεσε Balmain από την κορφή μέχρι τα νύχια και δε βρίσκω κανέναν λόγο να μην το κάνει.

 
HEIDI KLUM

  VMAs Red Carpet10
 
 
H Heidi Klum με Dundas φόρεμα απέχει πολύ από αυτό που μας θύμιζε κάποτε: την κομψότητα.

 
PARIS JACKSON

  VMAs Red Carpet11
 
 
To μαλλί καθόλου δε μου αρέσει με τη ρίζα να διαφέρει τόσο πολύ από το υπόλοιπο (επιτέλους μην επιχειρείτε να κάνετε ombre μετά τον Jared Leto), αλλά κάτω από το κεφάλι περνάω ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ με το total Dior outfit.

 
OLIVIA MUNN

  VMAs Red Carpet12
 
 
H Olivia με μίνι Nicolas Jebran, ήταν μια οπτασία.

 
MILLIE BOBBY BROWN

  VMAs Red Carpet13
 
 
Το πιτσιρίκι από το Stranger Things, έχει ξεκινήσει το statement από τα 13 του. Στα VMA’s εμφανίστηκε με Rodarte.

 
PINK

  VMAs Red Carpet14
 
 
H Pink μαζί με τον σύζυγό της, και την κόρη τους, Willow, επέλεξαν να εμφανιστούν με αντρικά κοστούμια, κάνοντας τους πάντες να μιλούν σήμερα γι’ αυτό το υπέροχο family look.

 
VANESSA HUDGENS

  VMAs Red Carpet15
 
 
H Vanessa δεν ξέρω τι σκεφτόταν όταν επέλεξε αυτό το κόκκινο φόρεμα από της Yanina Couture το showroom, αλλά δεν είναι κάτι με το οποίο περνάμε καλά.













πηγη:stylista


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου