Tips για την Αποτοξίνωση της Επιδερμίδας.

Apotoksinosi2
 
Κάποιες μέρες το δέρμα μας είναι θαμπό, αφυδατωμένο – είτε γιατί κοιμηθήκαμε λίγο, είτε γιατί δεν αφαιρέσαμε το μακιγιάζ,
 είτε γιατί δεν ακολουθούμε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής. 


Ή γιατί μείναμε πολλές ώρες κάτω από τον ήλιο και δεν το φροντίσαμε μετά όπως έπρεπε.

 
Αυτό μπορεί να ισχύει ακόμα και αν κάποιο μέρος του σώματος μας δε δουλεύει σωστά δείχνοντας το δέρμα θαμπό και κουρασμένο – όπως η κακή λειτουργία του εντέρου ( από το πρόχειρο φαΐ ), διανοητικά ( από το έντονο στρες ) – οδηγώντας στο πιο απλό που είναι οι φραγμένοι πόροι.

 
Κάντε μασάζ στο πρόσωπο – μια διαδικασία άκρως χαλαρωτική καθαρίζοντας ταυτόχρονα τους πόρους.

 
Καθαρίστε την επιδερμίδα σας 2 φορές την ημέρα – πρωί και βράδυ επιλέγοντας προϊόντα με βάση τον τύπο του δέρματος σας. Κι αν θέλετε να προσφέρετε στο δέρμα σας το κάτι παραπάνω χρησιμοποιήστε διαφορετικού τύπου καθαριστικά ( άλλο το πρωί κι άλλο το βράδυ ).

 
Κάντε ατμόλουτρο – βράστε νερό και τοποθετήστε το σε ένα μπολ, σταθείτε από πάνω και σκεπαστείτε με μια πετσέτα τοποθετώντας την πάνω από το κεφάλι σας. Μείνετε έτσι για 10 λεπτά.
Κάντε μάσκες που μοιάζουν με λάσπη – από άργυλο για παράδειγμα η οποία απομακρύνει τις ακαθαρσίες από τους πόρους. Αυτού του τύπου μάσκες τις αφήνετε έως ότου στεγνώσουν για να απορροφήσουν όλα τα έλαια ( το μυστικό για ένα δέρμα καθαρό και ενυδατωμένο ). Κάντε μια τέτοια μάσκα κάθε δεύτερη μέρα για αποτοξίνωση.

 
Ενυδατώστε σωστά και προστατέψτε το δέρμα σας – οι οροί θα πρέπει να χρησιμοποιούνται δύο φορές την ημέρα, καθώς όχι μόνο ενυδατώνουν αλλά επιτρέπουν να εισχωρήσουν περισσότερο στο δέρμα. Προσθέστε ξηρό λάδι προσώπου δύο φορές την εβδομάδα ( ακόμα κι αν έχετε λιπαρό δέρμα ).

 
Πιείτε πολύ νερό – ο μόνος τρόπος για να ενυδατώσετε τον οργανισμό σας και την επιδερμίδα σας κατά συνέπεια. Αν δυσκολεύεστε και γενικά δεν καταναλώνετε νερό μετριάστε για λίγο τη χρήση άλλων υγρών ( χυμοί, αλκοόλ, καφέδες ) για να βοηθήσετε τον οργανισμός σας που ενδεχομένως ζητά βοήθεια και εσείς αγνοείτε. Για τρεις μέρες κάντε αποτοξίνωση αποφεύγοντας όλα τα προηγούμενα και καταναλώνοντας μόνο νερό. Τον καφέ αντικαταστήστε το με πράσινο τσάι.

 
Κάντε αποτοξίνωση μέσω της διατροφής – τρώτε πολλά φρούτα, πράσινα λαχανικά, καλά λιπαρά όπως το αβοκάντο.















πηγη:marymary


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου