Τι μπορείς να φορέσεις όταν συναντάς για πρώτη φορά τους γονείς της!


Το να γνωρίσεις τους γονείς της κοπέλας σου δεν είναι εύκολη υπόθεση.
Σίγουρα έχεις άγχος καθώς θα ήθελες να τους εντυπωσιάσεις από την πρώτη σας κιόλας συνάντηση. Υπάρχουν διάφορα tips για να κάνεις μια καλή πρώτη εντύπωση. 


Ωστόσο, ο τρόπος που θα συμπεριφερθείς απέναντι τους δεν είναι το μόνο πράγμα που πρέπει να προσέξεις. Τα ρούχα σου και η συνολική σου εμφάνιση θα πρέπει να είναι το ίδιο ωραία και ευπαρουσίαστα, χωρίς να αποτελούν το επίκεντρο της συζήτησης.

Συνάντηση με τους γονείς της; Τι να φορέσεις.


Σακάκι

 



Το σακάκι σου δε χρειάζεται να είναι ιδιαίτερα επίσημο. Επομένως, δε χρειάζεται να είναι στενό ή μέρος ενός κοστουμιού. Προτίμησε ένα απαλό χρώμα, και προσπάθησε να επιλέξεις ένα σακάκι από καλό ύφασμα, το οποίο θα ξεχωρίζει στην εμφάνιση σου.

Πουκάμισο

 



Σίγουρα θες να δείχνεις κομψός αλλά όχι ιδιαίτερα επίσημος. Γι’ αυτό προσπάθησε να διατηρήσεις απλά τα πράγματα. Μη φορέσεις κάτι που έχει επάνω του κάποιο λογότυπο. Ένα απλό μακρυμάνικο πουκάμισο με απλά σχέδια είναι αρκετό για να τραβήξεις την προσοχή τους (με θετικό πάντα τρόπο!).

Παντελόνι

 



Ένα απλό τζιν ή ένα chinos παντελόνι είναι ιδανικά για μια τέτοια περίσταση. Αρκεί βέβαια να τα ταιριάξεις με ένα κομψό πουκάμισο που θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις μια casual αλλά και προσεγμένη εμφάνιση.

Παπούτσια

 

Το σύνολο σου μπορεί να καταστραφεί αν δεν προσέξεις τα παπούτσια που θα βάλεις. Επέλεξε ένα ζευγάρι κομψά loafers από suede ύφασμα, ή ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια για να νιώθεις ακόμη πιο άνετος.


Όποιο ρούχο και να επιλέξεις να φορέσεις αυτή τη μέρα, φρόντισε όλη σου η εμφάνιση να είναι περιποιημένη. Μη μείνεις μόνο στα ρούχα. Περιποιήσου το σώμα, τα μαλλιά και το πρόσωπο σου ώστε να δώσεις την καλύτερη εντύπωση στους γονείς της. Στο κάτω-κάτω έχεις πάει εκεί για να πάρεις την έγκριση τους ώστε να κάνεις το επόμενο βήμα με την σύντροφο σου. Φρόντισε να μη το χαλάσεις!














πηγη:the-man


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου