Top Tάσεις στο Mακιγιάζ!!

 

Μπορεί αυτό το θέμα να μην διακρίνεται ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα για την πρωτοτυπία του
και θα δεχτούμε αν αυτή είναι και μία δική σου σκέψη, καθώς κάθε χρόνο το ίδιο θέμα, αυτές τις ημέρες, φιγουράρει σε κάθε γυναικείο site ή περιοδικό.


Όμως, αν το σκεφτείς λίγο καλύτερα, η ύπαρξή του έχει έναν πολύ συγκεκριμένο σκοπό, αφού και εσύ και εμείς ενδιαφερόμαστε, όχι μόνο τις πρώτες ημέρες της κάθε νέας σεζόν αλλά σχεδόν κάθε μέρα, να μάθουμε όλες τις νέες τάσεις στον χώρο της ομορφιάς. Γιατί αυτή είναι η φύση μας, απλά, χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις. Γιατί όλες θέλουμε να γνωρίζουμε ποια απόχρωση κραγιόν είναι η πιο hot αυτής της σεζόν και ποιες νέες τάσεις μπορούν να υιοθετηθούν ώστε να ανανεωθεί το look μας και να τονίσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Γιατί είμαστε γυναίκες! 


Ωστόσο, πριν πας παρακάτω, ερχόμαστε να σε προλάβουμε - πάλι - και να σου πούμε ότι θα μας βρεις σύμφωνες στην εξής παραδοχή:


Από όσα βλέπουμε στα catwalks σχεδόν τίποτε δεν είναι εφαρμόσιμο στην καθημερινότητα. 


Σωστά, αλλά μάλλον αυτή είναι και η γοητεία τους τελικά. Να τα βλέπεις να τα χαζεύεις και να προσπαθείς όχι να τα αντιγράψεις αλλά να τα ακολουθήσεις με βάση το δικό σου στυλ. Και γιατί όχι, να τα εξελίξεις κιόλας!


Παρακάτω, λοιπόν, θα βρεις τις πιο hot τάσεις της νέας σεζόν που επίσημα μπαίνει σε λίγες ημέρες ή αν προτιμάς λίγη τροφή για σκέψη για το πώς τελικά θα βάφεσαι αυτό το φθινόπωρο.


* Ποιες μπορείς να υιοθετήσεις;


Πρακτικά όλες, με τον δικό σου μοναδικό τρόπο, ανάλογα το στυλ και την περίσταση.


* Ποιες μας άρεσαν πραγματικά;


Η τάση του Colour Pop μας ενθουσίασε, καθώς δίνει έξτρα χρώμα στον μουντό χειμώνα, ενώ δεν μπορούμε να μην ξεχωρίσουμε την τάση του Arty black liner, που μας προτρέπει να ξεδιπλώσουμε όλη την δημιουργικότητά μας με σύμμαχο ένα eyeliner.


Απόλαυσε και ξεχώρισε κι εσύ τις δικές σου αγαπημένες:

 




 
 

 
 





 

 
 
 
 

 
















πηγη:madamefigaro


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου