Καλοκαιρινά beauty face looks για να δοκιμάσεις τώρα!

Beauty face looks2

Τα beauty looks του καλοκαιριού έχουν χρώμα και μας φτιάχνουν τη διάθεση.

Γι’ αυτό κι εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα 5 top μακιγιάζ που πρέπει να δοκιμάσεις αυτή την εποχή.

1. Φόρεσε ένα έντονο κραγιόν στα χείλη

Μία έντονη απόχρωση στα χείλη και λίγη μάσκαρα στις βλεφαρίδες συνθέτουν το τέλειο καλοκαιρινό beauty look. Δεν χρειάζεσαι κάτι περισσότερο για να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Διάλεξε ένα κραγιόν σε φωτεινό φούξια, κοραλλί, κόκκινο ή παιχνιδιάρικο ροζ.

2. Δοκίμασε ένα μολύβι ή eyeliner με χρώμα

Ήρθε η στιγμή να δοκιμάσεις στο μακιγιάζ σου τα πιο χρωματιστά μολύβια ματιών. Διάλεξε ένα μοβ, ανοιχτό μπορντό, πετρόλ ή μπλε και δημιούργησε τα πιο hot μακιγιάζ για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σου. Αν είσαι ακόμη πιο τολμηρή, μπορείς να συνδυάσεις το μοβ μολύβι στα μάτια με ένα κατακόκκινο κραγιόν στα χείλη, δημιουργώντας μία αντίθεση, που θυμίζει glam μακιγιάζ των 70’s.

3. Οι έντονες σκιές θα γίνουν το φετίχ σου

Τόλμησε να χρησιμοποιήσεις μία σκιά σε έντονο πράσινο, κοραλλί ή μπλε ελεκτρίκ. Σίγουρα, είναι extreme επιλογή αλλά το καλοκαίρι θέλει χρώμα, όπως και οι εμφανίσεις σου στις διακοπές σου. Συνδύασε την έντονη σκιά σου με ένα ματ κραγιόν στη φυσική απόχρωση των χειλιών σου.

4. Glam εμφανίσεις με metallic υφές στα μάτια

Οι μεταλλικές σκιές δημιουργούν ένα glam αποτέλεσμα στο μακιγιάζ των ματιών σου. Ειδικά, οι σκιές που περιέχουν πράσινο, πετρόλ ή αποχρώσεις του μπλε κάνουν το βλέμμα σου να δείχνει πολύ εντυπωσιακό. Για να δημιουργήσεις ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σου, καλό είναι να κρατήσεις τα χείλη σου πιο φυσικά.

5. Οι γήινες αποχρώσεις έχουν την τιμητική τους

Αν προτιμάς ένα πιο σοφιστικέ chic μακιγιάζ, μπορείς να επιλέξεις σκιές και κραγιόν σε γήινες αλλά φωτεινές αποχρώσεις. Δημιούργησε ένα μοντέρνο smokey eye look, που θα κερδίσει τις εντυπώσεις ή τόνισε τα χείλη σου με ένα κραγιόν ή lip gloss.








πηγη:joytv


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου