Μαντίλι στα μαλλιά: Πώς να το φορέσεις με στιλ

μαντίλι,στυλ,μαλλιά,hairstyle

Ένα trend που επανέρχεται τα τελευταία χρόνια μαζί με το καλοκαίρι είναι το μαντίλι στα μαλλιά,
 ένα statement αξεσουάρ που μπορεί να αναδείξει ακόμα και το πιο απλό outfit σου. "Καμουφλάρει" τα απεριποίητα μαλλιά και είναι ό,τι πιο δροσερό και πρακτικό μπορείς να φορέσεις στα μαλλιά σου το καλοκαίρι.


Μπορούν να φορεθούν από την παραλία μέχρι τη βραδινή έξοδο και σου προσδίδουν αυτό το ανέμελο boho στιλ. Ακόμα, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να δέσεις το μαντίλι σου, έτσι ώστε να ταιριάζει με το υπόλοιπο look σου. 


Εμείς σου προτείνουμε 4 τρόπους για το πως να δέσεις το μαντίλι σου, για να είσαι πάντα στιλάτη και να κλέβεις τις εντυπώσεις.


1-Φόρεσέ το ως τουρμπάν, για ένα πιο girly look. Για έξτρα stylish πινελιές προσπάθησε το μαντίλι σου να έχει έντονο χρώμα ή prints, και να μην είναι μονόχρωμο.




2- Για ένα πιο αέρινο και ρομαντικό look, φόρεσε το μαντίλι σου σαν στεφάνι και πλέξε το υπόλοιπο μαζί με τα μαλλιά σου σε μία κοτσίδα.




3- Βάλε το μαντίλι σου γύρω από το κεφάλι σαν headband, για ένα πιο boho chic look. Στο συγκεκριμένο look μπορείς να χρησιμοποιήσεις ακόμα και τα κοντά μαντήλια που έχεις.




4- Φτιάξε ένα crown wrap:  Η ονομασία του δεν είναι τυχαία, αφού το συγκεκριμένο "δέσιμο" μοιάζει αρκετά με στέμμα. Για να το πετύχεις, τοποθέτησε το μαντίλι στο κεφάλι σου και φέρε τις δύο άκρες στο πίσω μέρος, τοποθετώντας τες αντίθετα. Στη συνέχεια, γύρισε τις άκρες μέχρι να γίνουν σαν κοτσίδα και τύλιξέ τες πάνω από το μαντίλι στο κεφάλι σου μία φορά. Τέλος, κάνε ένα κόμπο με τις δύο άκρες και είσαι έτοιμη.


 












πηγη:womansdiary


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου