Tα Trends για τα Μαλλιά της Άνοιξης - Καλοκαίρι 2017!

Anixi kalokairi2
 
Κάθε χρόνο προστίθενται ή και επανέρχονται trends για τα μαλλιά και φέτος δεν είναι λίγα εκείνα που ξεχώρισαν. 
 
 
Η άνοιξη και το καλοκαίρι πλησιάζουν και οι επιλογές σε χτενίσματα είναι πολλές, εντυπωσιακές και μερικές εναλλακτικές.

 
Να φανταστείς ότι πραγματικά κανένα γούστο δε μένει ανικανοποίητο. Θες τα μαλλιά σου να τα αφήσεις ελεύθερα όπως είναι; Θες να τα έχεις μονίμως σε μια κοτσίδα γιατί οι καλοκαιρινές οι ζέστες σε ζορίζουν; Ή μήπως θες να τα έχεις τέρμα τραβηγμένα και ίσια; Ό,τι θες θα το βρεις. 


Συγκεντρώσαμε όλα τα trends για τα μαλλιά για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2017 και στα παρουσιάζουμε.

 
Όγκος και δεκαετία του ’80

  Anixi kalokairi3
 

Επιστρέφουμε στη δεκαετία του ’80 και στα μαλλιά που είχαν όγκο. Όγκος στο πίσω μέρος του κεφαλιού, στη φράντζα, στους κότσους μέχρι και στο επιμελώς ατημέλητο μαλλί. Αν σου έλειψε η λακ, τότε να η ευκαιρία να την ξαναχρησιμοποιήσεις και να το ευχαριστηθείς!

 
Μαλλιά με χωρίστρα στο πλάι

  Anixi kalokairi4
 

Πάντα υπήρχε η διαμάχη ανάμεσα σε χωρίστρα στο πλάι και σε χωρίστρα στη μέση. Ε, λοιπόν, φέτος το καλοκαίρι έχει κερδίσει μια θέση και η χωρίστρα στο πλάι. Είτε διακριτική, φυσική στο πλάι, είτε έντονη αφήνοντας τη μια πλευρά με λιγότερα μαλλιά είναι μέσα στη μόδα για το 2017!

 
Χωρίστρα στη μέση

  Anixi kalokairi5
 

Νόμιζες ότι έτσι απλά θα έχανε η χωρίστρα στη μέση; Όχι φυσικά. Παραμένει στη μόδα και αυτή. Θες κοτσίδες, θες λιτά τα μαλλιά; Όπως σου αρέσει μιας και μας αρέσει και παραμένει και για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2017 μέσα στη μόδα!

 
Μπούκλες, μπούκλες, μπούκλες

  Anixi kalokairi6
 

Μπούκλες βαριές, σπαστές, ελαφριές. Μπούκλες φυσικές, περμανάντ ή και με το πιστολάκι. Σε μακριά αλλά και σε κοντά μαλλιά. Όσο πιο φυσικές δείχνουν και όσο πιο “ατημέλητες” είναι τόσο το καλύτερο! Αν το φυσικό σου είναι μπουκλίτσες, μην το πειράξεις και το ισιώσεις, απλά ανάδειξε το!

 
Wet look

  Anixi kalokairi7
 

Θα μου πεις άνοιξη και καλοκαίρι δίχως wet look δεν πάει. Και δίκιο απόλυτο έχεις. Για ακόμα μια χρόνια είναι στη λίστα και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προμηθευτείς τα κατάλληλα προϊόντα styling για να το πετύχεις!

 
Λεία και σταθερά

  Anixi kalokairi8
 

Μοιάζει λίγο με το wet look, αλλά εδώ τα πράγματα είναι πιο αυστηρά. Μαλλιά τεντωμένα, όχι απείθαρχα και τραβηγμένα πίσω. Πάντοτε ίσια και με διακριτές την ή τις χωρίστρες στο κεφάλι.

 
Χαμηλές αλογοουρές

  Anixi kalokairi9
 

Γενικότερα η μόδα για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2017 τόσο στα χρώματα όσο και στα χτενίσματα, προωθούν τη φυσικότητα. Οπότε και οι χαμηλές αλογοουρές είναι ένα από τα trends. Για κάτι διαφορετικό κάνε μια χαμηλή κοτσίδα στο πλάι- αντί για την κλασική- και είσαι έτοιμη για την έξοδο σου.









πηγη:ediva


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου