Οι τάσεις του Nail Art για το καλοκαίρι, είναι γεμάτες χρώμα, ιδιαίτερα σχέδια και μοναδικό σχεδιασμό.  

 Μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων έχει απελευθερωθεί λόγω του καλοκαιριού και σας προτρέπει να δοκιμάσετε ξεχωριστά σχέδια και να βουτήξετε στο γεμάτο χρώμα, κόσμο των νυχιών. 

 

 Τα χρώματα του ουράνιου τόξου θα είναι οι πρωταγωνιστές, οι creamy αποχρώσεις είναι must, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι σκούροι χρωματισμοί που θα εντυπωσιάσουν με τα ανατρεπτικά looks.

 

 1 (533x800) 



CREAMY FRESH: Ένα reverse french σχέδιο με καλοκαιρινό χαρακτήρα. Στο μανικιούρ συνδυάζονται οι creamy αποχρώσεις του τιρκουάζ και του λευκού, αποδίδοντας ένα δροσερό και ανάλαφρο λουκ. Το Creamy Fresh ξεχωρίζει, λόγω του λευκού μισοφέγγαρου στην βάση των νυχιών.


4 (800x400) 


BLACK FRENCH: Το γαλλικό έχει αποδώσει πολλά διαφορετικά σχέδια και αυτό είναι ακόμη ένα εντυπωσιακό nail art design. Τα χρώματα του μαύρου, του ασημένιου και του nude, συνδυάζονται για να αποδώσουν ένα negative στοιχείο, το οποίο βασίζεται στην τεχνική του γαλλικού.


3 (800x450) 


YELLOW VECTOR: Σε μια λευκή βάση, έχουν δημιουργηθεί δύο λωρίδες χρώματος, αυτές του κίτρινου και του μαύρου. Αυτό που απογειώνει το στιλ, είναι οι μυτερές γωνίες των νυχιών, που ξεχωρίζουν λόγω της μαύρης γραμμής που έχει δημιουργηθεί πάνω τους.


2 (533x800) 


ICE CREAM MELT: Το ice cream melt, συνδυάζει την τεχνική του dripping color, έτσι ώστε να αποδώθει το εφέ ενός παγωτού που λιώνει. Το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα απολαυστικό, αφού τα χρώματα του λευκού και γαλάζιου δίνουν ένα μανικιούρ κατάλληλο για την παραλία.


5 (800x800) 


SMILEY FACE: Η απλότητα όταν χρησιμοποιηθεί σωστά, μπορεί να αποδώσει μοναδικά αποτελέσματα, όπως στο συγκεκριμένο μανικιούρ. Πάνω σε μια απλή nude βάση περασμένη με top coat, έχουν κολληθεί χαριτωμένα smiley faces, τα οποία χαρίζουν ένα νεανικό και γεμάτο χρώμα λουκ.


6 (800x450) 


GRAPHIC COLORS: Το nail art έχει προχωρήσει λίγο παραπέρα, αφού κάθε χρώμα νυχιού, έχει τονιστεί με μαύρη λεπτομέρεια, η οποία έχει περάσει και στο δέρμα. Τα χρώματα του λευκού, κίτρινου, γαλάζιου και ροζ είναι τέλειες αποχρώσεις για το καλοκαίρι, ενώ το μαύρο προκαλεί μια ενδιαφέρουσα αντίθεση.


7 (600x800) 


RAINBOW BLACK: Η μαύρη βάση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αναδείξει ακόμα καλύτερα τα λαμπερά χρώματα. Στο συγκεκριμένο λουκ, η βάση αναδεικνύει μοναδικά τα rainbow χρώματα του φούξια, πράσινου, κίτρινου, μπλε και πορτοκαλί, ενώ το σχέδιο είναι πρωτότυπο και αναμειγνύει με έξυπνο τρόπο τις αποχρώσεις.


8 (800x800) 


COLOR FRENCH: Μια ακόμη negative τεχνική, που αναδεικνύει τα χρώματα πάνω στο μαύρο. Το κίτρινο, το λευκό, το μπλε και το κόκκινο, έχουν συνδυαστεί με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να αποδώσουν ένα graphic λουκ, σε σχήματα μισοφέγγαρου.


9 (800x800) 


SEA SHELL: Ένα μανικιούρ που συνδυάζει την απλότητα της nude βάσης με τις ανάγλυφες λάμψεις, οι οποίες θυμίζουν το εσωτερικό ενός όστρακου. Το sea shell εφέ, έχει δημιουργηθεί στις άκρες των νυχιών, μια λεπτομέρεια που φωτίζει ευχάριστα το μανικιούρ, χωρίς να το βαραίνει.


10 (800x533) 


MINIMAL LINES: Ο μινιμαλισμός αποτελεί ένα μεγάλο trend στον κόσμο του nail art και συνεχίζει να παίζει έντονα στα trend. Μια απλή λευκή βάση, όπου πάνω της έχουν δημιουργηθεί γραφικές μαύρες γραμμές. Δεν χρειάζονται πολλά για να εντυπωσιάσετε.


12 (533x800) 


CLOUDY BROWN: Ένα μοναδικό σχέδιο που φαινομενικά είναι σαν να έχει φυλακίσει ενα θολωμένο σύννεφο. Το καστανό παίζει με την απόχρωση ενός λευκότερου καστανου και την λεπτομέρεια του χρυσού, αποδίδοντας ένα ανατρεπτικό λουκ που σίγουρα αξίζει να δοκιμάσετε.


11 (578x800) 


GEOMETRY GAME: Μια ποικιλία γραμμών, σχεδίων και χρωμάτων χαρακτηρίζουν το συγκεκριμένο λουκ. Το χρώμα που παίζει σημαντικότερο ρόλο είναι το μαύρο, ενώ οι γραμμές και τα σχέδια είναι τα στοιχεία που ορίζουν αυτό το πρωτότυπο μανικιούρ. Φέτος παίξτε με την γεωμετρία και δεν θα χάσετε.








πηγη:missbloom