Εύκολα tricks που αναζωογονούν την κουρασμένη επιδερμίδα σου στο άψε-σβήσε!

4 eukola tricks2

 Το πρωί φεύγεις από το σπίτι μακιγιαρισμένη και απολύτως περιποιημένη,
 
 αλλά έχεις παρατηρήσει πως μέσα στη μέρα η λάμψη του προσώπου σου
σταδιακά εξαφανίζεται κι έτσι εκεί κάπου στο μεσημέρι, η επιδερμίδα σου δείχνει θαμπή, άτονη και κουρασμένη.


Αντί να απελπίζεσαι, μπορείς να ανακαλύψεις 4 απλά και γρήγορα tricks που θα χαρίσουν στην επιδερμίδα σου τη χαμένη λάμψη της!

 
1. Εφάρμοσε λίγη από την ενυδατική σου κρέμα και εστίασε ιδιαίτερα στην περιοχή των ζυγωματικών. Αμέσως μετά την εφαρμογή τα μάγουλά σου θα δείχνουν πιο ροδαλά και η όψη σου πιο υγιής και λαμπερή. Μέσα σε λίγα λεπτά με την ενυδατική προσώπου θα κάνεις θαύματα.

 
2. Θυμήσου να εφαρμόσεις ξανά το αντηλιακό σου. Είναι μία συμβουλή που δίνουν και οι δερματολόγοι. Πρόσθεσε, λοιπόν, τη ματ ενυδατική σου με αντηλιακή προστασία πάνω από το μακιγιάζ σου πριν βγεις από το γραφείο για να πάρεις καφέ ή μία μπαγκέτα. Εκτός από την προστασία που σου προσφέρει, θα αναζωογονήσει και το foundation σου. Έτσι, δεν θα χρειαστεί να το αφαιρέσεις ενώ είσαι ακόμα στο γραφείο.

 
3. Ένα lip balm ενυδατώνει τα χείλη σου, αλλά μπορεί να αναζωογονήσει και την επιδερμίδα σου. Εφάρμοσε μικρή ποσότητα στο μέτωπο -φρόντισε να το απλώσεις καλά- και μερικές σταγόνες στα μάγουλά σου.

 
4. Ψέκασε το πρόσωπό σου με ένα ενυδατικό spray. Προτίμησε ένα ουδέτερο ή ακόμη καλύτερα, ένα με ροδόνερο. Με δύο ψεκασμούς θα νιώθεις ήδη καλύτερα.






πηγη:joytv


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου