Οι Star επιλέγουν μπούκλες!

Οι μπούκλες είναι ένα ξεχωριστό λουκ, το οποίο όταν πετύχει, χαρίζει πολύ διαφορετική διάθεση στο πρόσωπο.  
Εμείς εντοπίσαμε πέντε διασημότητες με τα στυλ που πρόκειται να φορεθούν έντονα μέσα στη χρονιά, καθώς μερικά είναι φρέσκα λουκς, ενώ άλλα πρόκειται να κάνουν τη δυναμική επιστροφή. Φυσικά όμως και τα πέντε είναι απόλυτα κουλ και δεν μπορούμε να περιμένουμε για να τα δοκιμάσουμε.

 

  



MICA ARGANARAZ/ ΤΗΕ SHAG


Το μοντέλο Μίκα Αλγκαναράζ κατέκτησε τα πρόσφατα runways, λόγω του καιτονόμου λουκ της, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για να ευνοήσει τη τάση του εξατομικευμένου λουκ. Δικαίως, αφού το σγουρό shag της είναι λες και βγήκε από άλλη δεκαετία. Το ανατρεπτικό της λουκ της παραπέμπει σε ένα στυλ αγριοκόριτσου και μάλλον για αυτό το αγαπάμε τόσο πολύ.


 


RIHANNA/ CURL FOUNTAIN


Όταν έχεις μακριά, σγουρά μαλλιά, τα οποία σε βαραίνουν τι τα κάνεις; Τα πιάνεις όπως και η Ριάνα φυσικά. Σε μια εμφάνιση της, η Ριάνα είχε πιάσει τα μαλλιά της σε μια ψηλή αλογοουρά, η οποία επέτρεπε στις μπούκλες να πέφτουν σε στυλ ‘’συντριβανιού’’. Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα χαριτωμένο με μοντέρνο χαρακτήρα, και αν έχεις μακριά και σγουρά μαλλιά τότε πρέπει ήδη να το δοκιμάζεις.


 


BEYONCE/ OLD BUT GOLD


Η Μπιγιονσέ στα πρώτα χρόνια της καριέρας της ήταν τόσο κουλ, όσο είναι και σήμερα. Το old school λουκ της μάλιστα είναι αξιοζήλευτο, καθώς οι μπούκλες έχουν ανταύγειες και στολίζουν όλο το κεφάλι. Παράλληλα το μήκος είναι κοντό και με όγκο, πράγμα που το κάνει ανατρεπτικό σαν hairstyle. Απευθύνεται μόνο σε εκείνες που θέλουν να υποστηρίζουν κουλ λουκς!


 


KATE HUDSON/ GIRLY WAVES


Η Κέιτ Χάντσον και οι όμορφες μπούκλες της, είναι το λουκ που θα δούμε περισσότερο μέσα στη χρονιά. Ήπιες μπούκλες σε lob, άλλες μετατρέπονται σε κύματα, ενώ άλλες σε μπούκλες. Το στυλ είναι κατάλληλο για όσες θέλουν να ανανεώνουν το κοντό τους bob κούρεμα. Παράλληλα το στυλ είναι ήπιων τόνων και εκπέμπει μια διακριτική θηλυκότητα.


 


JASMINE SANDERS/ GOLDEN LOCKS


Οι χρυσές μπούκλες της Τζασμίν Σάντερς φαντάζουν σαν να βγήκαν από παραμύθι. Λείες, καλοσχηματισμένες και πλούσιες, χωρίς να γίνονται υπερβολικές, αυτές οι μπούκλες είναι αξιοζήλευτες. Το μήκος της Τζασμίν είναι το ιδανικό για να αναδείξει το λουκ. Παράλληλα βοηθάει και το χρώμα του ξανθού, το οποίο όταν συνδυαστεί σωστά με μπούκλες, μπορεί να χαρίσει hairstyles με έντονη λάμψη.







πηγη:palo


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου