H Rooney Mara έκανε το απόλυτο κούρεμα

at arrivals for 2012 National Board of Review Awards Gala, Cipriani Restaurant 42nd Street, New York, NY January 10, 2012. Photo By: Kristin Callahan/Everett Collection

Λατρεύω την Rooney Mara. Εχει το πιο elegant dark στιλ που έχω δει ποτέ,

τόσο dark ώστε να ξεφεύγει από τα αναμενόμενα και τόσο elegant ώστε να μην μπορεί κανείς να σχολιάσει αρνητικά τίποτα επάνω της. Η αλαβάστρινη επιδερμίδα της, τα υπέροχα φρύδια, τα εβένινα ή άλλοτε πλατινέ μαλλιά (ναι το έχει κάνει και αυτό)… και έρχομαι στο θέμα μας: 


Τα μαλλιά.


Rooney Mara 2016


Τα μαλλιά της Rooney Mara είναι απλά ονειρεμένα, πάντα. Μαζί ε τον stylist της μας έχουν χαρίσει αμέτρητα υπέροχα looks στο κόκκινο χαλί από κότσους και κοτσίδες ως και μίνι αφέλειες.


Rooney Mara


Το καλύτερο μας το φυλούσε όμως για το κόκκινο χαλι της πρεμιέρας της νέας ταινίας The Discovery. Εκεί εμφανίστηκε με το ΑΠΟΛΥΤΟ κούρεμα. 


Το ένα κούρεμα που δεν μπορούμε όλες να κάνουμε με ευκολία (εντάξει ίσως μόνοη Emma Watson), το κούρεμα συνώνυμο με την φινέτσα… Το αγορίστικο κούρεμα!Όπως βλέπεις δεν έμεινε τούφα στο κεφάλι της και η Rooney εξακολουθεί να είναι φινετσάτη, αριστοκρατική, θηλυκή… απλά υπέροχη. Μου θυμίζει κάτι από την Audrey Hepburn στην πιο dark εκδοχή της.


Δεν έχω λόγια, απλά τη λατρεύω με αυτά τα μαλλιά. Δεν έχω και κότσια όμως γιατί δεν θα μπορούσα ποτέ να ρισκάρω και να κάνω αυτό το κούρεμα. Εσύ θα το έκανες;









πηγη:faysbook


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου