Geometry Lovers!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για geometry nail

Το απολαυστικό στην όψη trend της γεωμετρίας αναδύεται για φέτος  

και πρόκειται να χαρίσει σοφιστικέ λουκ σε όσες γυναίκες ψάχνουν κάτι διαφορετικό. 

 

Το geometry nail art παίζει με τις αντιθέσεις των χρωμάτων, τα συμμετρικά σχέδια, αλλά και με το αφηρημένο design. 

 

Όταν τα χρώματα παίζουν μεταξύ τους δημιουργώντας αντιθέσεις τότε το λουκ γίνεται κουλ, ενώ όταν συνδυάζονται κοντινές αποχρώσεις, τότε το γεωμετρικό λουκ γίνεται elegant.



 


ARTISTIC DESIGN/ Η nude βάση των νυχιών έχει χρησιμοποιηθεί στρατηγικά για να αναδείξει το ουδέτερο κέντρο. Γύρω της συνυπάρχουν γραμμές στις αποχρώσεις του μωβ, ροζ, κίτρινου και πετρόλ. Το λουκ έχει δομηθεί σε μεσαίου μάκρους νύχια, ενώ το στυλ που αποδίδεται είναι ιδιαίτερα κουλ.


 


GREY PATTERN/ Όταν οι αποχρώσεις συμβαδίζουν, τότε το τελικό λουκ γίνεται έλεγκαντ. Ως βάση κυριαρχεί το χρώμα του φουντουκιού, ενώ λευκές και μαύρες ακανόνιστες λωρίδες στολίζουν τα νύχια με συμμετρία. Το στυλ είναι κολακευτικό πάνω στα νύχια, ενώ παράλληλα είναι και ιδιαίτερα κουλ.


 


ABSTRACT/ Το Abstract λουκ είναι ένα εντυπωσιακό σχέδιο, που παίζει με την αφηρημένη απόδοση των χρωμάτων, τα οποία έχουν δομηθεί σε διαφορετικά σχέδια. Τα χρώματα είναι πολλά και έχουν δομηθεί πάνω σε κοντά νύχια και έτσι το λουκ είναι διακριτικό, ενώ παράλληλα μοναδικό στην όψη.


 


GEOMETRIC STENCILS/ Για όποιον δεν το έχει πολύ με τη γεωμετρία, υπάρχουν τα εντυπωσιακά stencils. Το λουκ αναδεικνύει τα βασικά χρώματα, τα οποία συνυπάρχουν με μια αφηρημένη δομή. Παράλληλα, κυριαρχεί η αντίθεση ανάμεσα στις αποχρώσεις και το μάκρος των νυχιών ενισχύει το λουκ.


 


TV STRIPES/ Ρίγες και πολυχρωμία συνθέτουν το στυλ TV Stripes, το οποίο έχει κάτι από τηλεόραση, η οποία έχει χάσει το σήμα της. Τα χρώματα παίζουν με το ασπρόμαυρο και έχουν δομηθεί σε κάθετες και οριζόντιες ρίγες. Το κοντό μήκος είναι το ιδανικό για να υποστηρίξει το συγκεκριμένο στυλ.


 


SUBTLE TONES/ Το γεωμετρικό συνδυάζεται με την negative τεχνική και μαζί αποδίδουν ένα ξεχωριστό λουκ. Οι αποχρώσεις του σκούρου πράσινου και του κόκκινου του κρασιού, δένουν αρμονικά μεταξύ τους και το μπεζ «σπάει» την μονοτονία χαρίζοντας αντιθέσεις και παιχνίδια με αφηρημένα σχέδια.






πηγη:myextension


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου