Πώς θα διώξεις τα μαύρα στίγματα;

Mavra stigmata2

 Τα μαύρα στίγματα παρόλο που δεν φαίνονται από μακρυά, είναι πολύ ενοχλητικά και μπορούν εύκολα να επηρεάσουν την διάθεση και την ψυχολογία.
 

Το ζήτημα όμως είναι πως θα δώσουμε λύση στο εν λόγω πρόβλημα; Μπορείτε να λύσετε αυτό το πρόβλημα ανέξοδα, πανεύκολα και με φυσικά υλικά.


Ας δούμε ένα ένα τα βήματα που μπορείτε να
 κάνετε:


  • Πρώτο και βασικότερο από όλα είναι ο καθαρισμός και η απολέπιση του προσώπου, προμηθευτείτε ένα καλό scrub και εφαρμόστε το στο πρόσωπό σας έτσι ώστε να φύγουν όλα τα νεκρά κύτταρα (αυτό είναι καλό να γίνεται μια φορά την εβδομάδα).
 
 
  • Δεύτερο βήμα είναι να μπορέσετε να ανοίξετε τους πόρους σας και αυτό θα το πετύχετε είτε έχοντας σκεπαστεί με μια πετσέτα και κάνοντας ατμό πάνω από μία κατσαρόλα που έχετε βράσει νερό, είτε τοποθετώντας στο πρόσωπό σας μια ζεστή κομπρέσα αφήνοντας την για 10 λεπτά. Στην συνέχεια μπορείτε να πιέσετε με προσοχή και μαλακά το πρόσωπό σας για να τα απομακρύνετε.
 
 
Αναφέραμε όμως πριν ότι μπορείτε και με φυσικά
 υλικά να πείτε αντίο στα μαύρα στίγματα, ποια
 είναι αυτά; πάμε να τα δούμε:


  • Ο χυμός από ντομάτα, πριν πάτε για ύπνο απλώστε στην μύτη σας χυμό από ντομάτα περιμένετε λίγο μέχρι να απορροφηθεί, το επόμενο πρωί πλύνετε το πρόσωπό σας.


  • Το λεμόνι θα μαλακώσει τα νεκρά κύτταρα και τα μαύρα στίγματα, πλύνετε το πρόσωπό σας με χλιαρό νερό έτσι ώστε να ανοίξουν οι πόροι και στην συνέχεια βρέξτε ένα βαμβάκι με χυμό λεμονιού ανακατεμένο με λίγο ζάχαρη και τρίψτε το απαλά στα σημεία που θέλετε να απαλλαγείτε από τα μαύρα στίγματα.
 
 
 
 
 
 
 
 
πηγη:likequeen


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου