Πως να αποκτήσεις λαμπερή επιδερμίδα!

Lamperi epidermida2

Θέλεις να έχεις λαμπερή και λεία επιδερμίδα, αλλά δεν προλαβαίνεις πάντα να την περιποιείσαι σωστά.
 
 
Με 5 εύκολα βήματα θα δεις άμεσα διαφορά στο πρόσωπό σου, γι’ αυτό καλό είναι να τα εντάξεις στη beauty routine σου.

1. Ανακάλυψε τον σωστό τρόπο καθαρισμού του προσώπου σου.

Απόφυγε το ζεστό νερό που θαμπώνει την επιδερμίδα σου και μην τρίβεις το πρόσωπό σου με την πετσέτα για να το στεγνώσεις. Χρησιμοποίησε ένα ήπιο καθαριστικό, κατάλληλο για τον τύπο της επιδερμίδας σου, ξέπλυνε καλά το πρόσωπό σου με κρύο νερό και έπειτα, στέγνωσέ το ταμποναριστά στην πετσέτα σου, που θα ανανεώνεις τακτικά.

2. Άρχισε να χρησιμοποιείς κρέμα ματιών.

Σταδιακά, θα δεις τα μάτια σου πιο ξεκούραστα και το βλέμμα σου πιο λαμπερό. Οι μαύροι κύκλοι θα εξαφανιστούν, ενώ δεν θα αντιμετωπίζεις πια προβλήματα με πρήξιμο στα μάτια.

3. Μην ξεχνάς το αντηλιακό σου.

Είτε έχει συννεφιά, είτε έχει ήλιο, το αντηλιακό σου είναι βασικό προϊόν για την περιποίηση της επιδερμίδας σου. Εφαρμόσε το το πρωί πριν βγεις από το σπίτι και ανανέωσέ το αρκετές φορές μέσα στη μέρα.

4. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αντικαταστήσεις το make up σου.

Το καλοκαίρι καλό είναι να αφήνεις την επιδερμίδα σου να αναπνέει, γι’ αυτό πρέπει να αντικαταστήσεις το foundation σου με ένα άλλο που θα έχει ανάλαφρη σύνθεση. Προσπάθησε επίσης να αποφύγεις τη χρήση πούδρας.

5. Χρησιμοποίησε έλαια για το πρόσωπο.

Ένα καθαριστικό έλαιο προσώπου ενυδατώνει σωστά την ξηρή επιδερμίδα σου και καθυστερεί την εμφάνιση ρυτίδων. Καλό είναι, λοιπόν, να εντάξεις τα έλαια για το πρόσωπο στην καθημερινή beauty routine σου.





πηγη:joytv


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου