Τα καλύτερα κουρέματα για την Άνοιξη-Καλοκαίρι του 2017


Στην ερώτηση τι νέο έρχεται το 2017 και ποια θα είναι τα επόμενα cool κουρέματα για αυτή την άνοιξη-καλοκαίρι,
 
 η απάντηση είναι το κοντό καρέ που παίζει φέτος σε πολλά ταμπλό. 

 

Προσοχή όμως φέτος η τάση το καρέ το θέλει λίγο πιο κάτω από τα αυτιά με μια blunt cut αφέλεια που ταιριάζει σε όλες όσες έχουν ίσια μαλλιά.
Ναι, ήρθε η μέρα που θα γίνουμε  cool και μεις με το μαλλί πρόκα.
Μάλιστα, έχει ήδη υιοθετηθεί από τα πιο cool κορίτσια του instagram.




Και δύο SOS tips πριν τα κόψεις: αν έχεις στρογγυλό πρόσωπο κάνε πιο στρογγυλεμένες αφέλειες στις άκρες ενώ αν το πρόσωπό σου είναι μακρόστενο πήγαινε για μια πιο βαριά, αυστηρή και σε απόλυτη ευθεία αφέλεια!


Ένα ίσιωμα στις αφέλειες ή ένα αφρό για να κάνεις το look  out of bed.





Για το χειμώνα του 2016 η απόλυτη τάση στα μαλλιά ήταν το  shag. Δεν σας έχω ενημερώσει  έτσι; Και για αυτό θα επανορθώσω αρχίζοντας από τα βασικά.Το shag hair cut έχει συνδεθεί με τη δεκαετία του 70, αλλά ο Μικ Τζάγκερ δεν έχει καμία σχέση με την ανανεωμένη εκδοχή του που βλέπουμε σε διάσημα πρόσωπα όπως οι Chloë Grace Moretz, Amber Heard, και Taylor Swift. Είναι  η κατάλληλη επιλογή για όσες γυναίκες έχουν χοντρή τρίχα και προσπαθούν να χάσουν λίγο από το βάρος των μαλλιών τους που κάνει το styling δύσκολη υπόθεση. Ωστόσο δεν περιορίζεται μόνο στον συγκεκριμένο τύπο μαλλιών.




Το σχήμα του προσώπου παίζει αρκετά μεγάλο ρόλο. Αν έχετε στενό πρόσωπο, μην αφήσετε την φράντζα να το κλείσει. Χωρίστε τη στη μέση και ανοίξτε τη για να κάνετε το πρόσωπό σας ορατό και να το τοποθετήσετε στο επίκεντρο. Αν το πρόσωπό σας είναι φαρδύ, διατηρήστε τη φράντζα και τα τσουλούφια και διαχωρίστε τα από το φιλάρισμα για να δημιουργήσετε την οφθαλμαπάτη ότι το πρόσωπό σας είναι πιο λεπτό.Φυσικά μπορείς να παίξεις σε διάφορα μήκη.




Το soft undercut χρησιμοποιείται για να αφαιρέσει όγκο από το εσωτερικό και να προσθέσει στυλ στην βάση των μαλλιών. Πρόκειται για ένα αρκετά δημοφιλές κούρεμα που θα αποτελέσει ένα από τα κορυφαία κουρέματα για το 2017.


Ζητήστε λοιπόν από τον κομμωτή σας να κόψει λίγο πιο κοντά τα μαλλιά σας στο πίσω μέρος, με ένα soft undercut και αρκετό φιλάρισμα.
Τέλος, το χτένισμα που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το συγκεκριμένο κούρεμα είναι το wavy look με ίσιες άκρες.  




Ναι αυτό φίλες μου είναι να το έχεις το μαλλί από την φύση σου. Για τις τυχερές που έχουν σγουρό και πολύ μαλλί το 2017 είναι η χρονιά τους.
Αυτό το φιλαριστό κούρεμα είναι ιδανικό για τις γυναίκες με φυσικά σγουρά μαλλιά. Πιο συγκεκριμένα, αυτό το φιλάρισμα βοηθάει τις μπούκλες να στεγνώσουν καλύτερα, διατηρώντας υπέροχο σχήμα.


Ανάλογα με το ύφος των μαλλιών σας, ζητήστε από τον κομμωτή σας ένα κούρεμα που να φτάνει πάνω από τους ώμους. Το συγκεκριμένο κούρεμα έχει να κάνει περισσότερο με το ύφος και όχι τόσο με το κόψιμο. Διατηρήστε λοιπόν τα μαλλιά σας ανέμελα, σγουρά και φυσικά.




Για ένα πιο ρομαντικό στυλ τολμήστε  ένα καρέ εμπνευσμένο από την δεκαετία των 30’s
Πρόκειται για ένα κούρεμα που είναι ιδανικό για κυματιστά μέχρι ίσια μαλλιά. Είναι ένα γλυκό, αλλά και σαγηνευτικό χτένισμα με φιλάρισμα που φτάνει ως το μήκος του πηγουνιού.


Ζητήστε από τον κομμωτή σας να διατηρήσει ένα κόψιμο με διαβάθμιση και Α γραμμή, δηλαδή πιο κοντό πίσω και σιγά σιγά να μακραίνει προς τα εμπρός. Προσθέστε επίπεδα σε γωνία 90 μοιρών για να δώσετε καλύτερη κίνηση στα μαλλιά σας και ζητήστε ένα κυματιστό χτένισμα για την καλύτερη αποτύπωση του.
Αξίζει να σημειωθεί πως θα πρέπει να αποφύγετε το styling των μαλλιών σας από την μέση και πάνω (μέχρι την ρίζα). Ασχοληθείτε λοιπόν μόνο με το κάτω μισό των μαλλιών σας.

 
 


Μέχρι πολύ πρόσφατα, η μεγάλη μόδα στα κουρέματα ήταν το μακρύ καρέ, ή αλλιώς lob. Το lob που συνήθως εμφανιζόταν σαν μακρύ σπαστό καρέ έκανε την εμφάνισή του χάρη σε γνωστά ονόματα όπως η Lucy Hale και η Lauren Conrad. Ήρθε στη μόδα κυριολεκτικά για τις «τεμπέλες»! Με άλλα λόγια, ήταν εύκολο στην εφαρμογή και ταυτόχρονα κομψό και σικ – ή τουλάχιστον έτσι φαινόταν!


Ναι αυτό το κούρεμα έχει γίνει κλασσικό και θα παίξει πολύ και φέτος . Το αρνητικό του είναι πως το lob απέχει από την τελειότητα  μια που πρέπει να είναι στο ιδανικό μήκος (ούτε κοντό, ούτε μακρύ) και αυτό με τη σειρά του οδηγεί στο κομμωτήριο πολύ πιο συχνά απ ‘όσο θα ήθελαν.


   
f553905bd9e3ef8b96edf5f627c87c1e 5b1a89b807ac4a38ba70368752d5395c


Μακρύ μαλλί μπούκλα λες και έχεις κάνει περμανάντ. Μια τάση για το 2017 που ήρθε για να μείνει.





Για εκείνα τα κορίτσια που λατρεύουν τα ατίθασα και εντελώς ελεύθερα χτενίσματα, αυτή είναι η τέλεια επιλογή! Το χτένισμα ξεκινάει με ένα μακρύ  ή κοντό pixie που καταλήγει σε ανέμελη σπαστή διάθεση στα μαλλια για ένα πιο τολμηρό τελείωμα.


    


Μια από τις σελέμπριτις που το έχει υιοθετήσει και της ταιριάζει χωρίς αμφιβολία είναι η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια Kiersey Clemons, που αποδεικνύει ότι υπάρχει μια μεγάλη αλλαγή στον τρόπο σκέψης ως προς τα κουρέματα. Πλέον, δεν ισχύει το κλασικό « δεν έχω το ιδανικό σχήμα προσώπου για τόσο κοντό μαλλί», αλλά η μόδα θέλει τις γυναίκες τολμηρές. Τα φυσικά μαλλιά, ακόμα κι αν είναι κοντά, τα βρίσκουμε σε όλα τα μήκη. Το συγκεκριμένο choppy pixie αποπνέει αυτοπεποίθηση και είναι μια δήλωση μόδας.




Μίνιμαλ με όλη την έννοια του όρου. Ελάχιστη ποσότητα ενός ενυδατικού μόνο ελαίου είναι αρκετή για να αναδείξει τα υπέροχα μαλλιά σας.

 
Τι θα έλεγες για ένα bowl cut; Είχατε την εντύπωση ότι αυτό το κούρεμα ήταν ξεπερασμένο. Λοιπόν, όχι πια! Το κλασικό bowl cut επιστρέφει και θεωρείται ένα από τα κορυφαία χτενίσματα και όχι ξεπερασμένο! Απλά δες πόσο κομψό και τολμηρό φαίνεται αυτό το χτένισμα.


1d30120fe19d0ea29125520e014770a6 a7cf0c0376966ec71476a95f79a3aa95 bowl-cut.
f6e25fc7d501e6b7a93c34433cdbc4a0


Διατηρήστε τα μακριά μαλλιά σας που όπως φαίνεται πάντα θα μαγεύουν και δώστε σημασία απλά σε κάποιες μικρές αλλαγές ώστε να ξεφύγετε από το μονότονο μακρύ. Δώστε χάρη στα μαλλιά σας και αφήστε τα ελεύθερα  και κυματιστά κάνοντας τους γύρω να σας προσέξουν.
Τα μακριά μαλλιά θέλουν παιχνίδισμα με χρώμα!


1. Δοκιμάστε το απαλό φιλάρισμα χωρίς να χάσουν τα μαλλιά σας το μήκος τους και την ίσια φράτζα.


4d6b00eaa07ad237f5b144d1a773fddf


2.Κάντε ένα πολύ έντονο φιλάρισμα δημιουργώντας έντονες σειρές στα μαλλιά σας και ξεκινήστε από ψηλά.




3 .Διατηρήστε τα μαλλιά σας μακριά και  κάντε φράντζα ή αφέλειες










πηγη:staxtopouta


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου