Wow...Πλεκτά Nύχια!

Plekta nixia2
 
 Τα "πλεκτά" νύχια κάνουν την εμφάνισή τους για φέτος δυναμικά, κυρίως μέσω του instagram,


και σαρώνουν σαν το νέο hot trend, ένα trend κυριολεκτικά καυτό μιάς και μιμείται τα σχέδια του ζεστού, πλεκτού χειμωνιάτικου πουλόβερ. 

  Plekta nixia3
 

Η τάση πρωτοεμφανίστηκε το 2013 από την nail artist Michelle Huynh, του brand CND, που πρωτοτύπησε με τα σχέδια νυχιών που δημιούργησε για το show του οίκου Rodarte: «Δημιουργήσαμε μια βάση με δύο βερνίκια, το ιριδίζον λευκό και το “γυμνό” απλό nude, και από πάνω απλώσαμε ένα topcoat για λάμψη. 

  Plekta nixia4
 

Αναμείξαμε αυτά τα δύο χρώματα με μία απόχρωση στο χρώμα του κακάο, περάσαμε με αυτό το mix ένα αντικολλητικό χαρτί, το αφήσαμε να στεγνώσει, και περάσαμε από πάνω ένα ματ topcoat. 

  Plekta nixia5
 

Κόψαμε το χαρτί σε πολύ λεπτές λωρίδες, τις οποίες στη συνέχεια κολλήσαμε πάνω στα νύχια των μοντέλων χιαστί, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε την αίσθηση της μάλλινης πλέξης στα ρούχα (έμπνευση για το όλο concept αποτέλεσε μια πλεκτή μάλλινη φούστα)».

  Plekta nixia6
 

Αυτές τις λωρίδες χαρτιού τις τοποθέτησαν στα νύχια αφού προηγουμένως άπλωσαν μια στρώση γυαλιστερού topcoat δημιουργώντας ένα εξαιρετικό παιχνίδι με διαφορετικές υφές και στη συνέχεια έκοψαν τις λωρίδες που προεξείχαν.

  Plekta nixia7
 

Απλό, εξαιρετικό, πρωτότυπο και όμορφο με την έμπνευση να εξαντλείται στα άπειρα μάλλινα σχέδια και χρώματα. Απολαύστε τα και εμπνευστείτε!








πηγη:myextensions


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου