The Coolest Nail Trends!!

Η κρύα εποχή του χειμώνα, εμπνέει τους nail artists να πειραματιστούν με διαφορετικές υφές και να δημιουργήσουν μοναδικά μανικιούρ,  

τα οποία δομούν τις χειμερινές τάσεις στο nail art. 

 

Stencils, μεταλλικές υφές, negative τεχνικές, πολυχρωμία και λάμψη, αποδίδουν τα πιο κουλ σχέδια. Η φαντασία ενισχύεται κατά την χειμερινή περίοδο και έτσι δίνεται χρώμα που ξεχωρίζει μέσα στο κρύο. Όλα τα look προέρχονται από τις τελευταίες τάσεις στο nail art και προορίζονται καθαρά για έναν και μοναδικό σκοπό: να κάνουν τα χέρια σας να ξεχωρίσουν, μέσα στον χειμώνα.

 

CND for Libertine Spring/Summer 2017 - Backstage 


DOUBLE LOOK: Ένα μανικιούρ με διπλή προσωπικότητα, αφού το ένα χέρι φέρει έντονα την πολυχρωμία, ενώ το άλλο έχει δομηθεί σε σκούρες αποχρώσεις. Η τεχνική του 3D είναι εμφανής, καθώς το μανικιούρ περιέχει χάντρες, οι οποίες χαρίζουν ένα ανατρεπτικό λουκ.


2-1024x1024 


BLACK ROSES: Πάνω σε μακριά νύχια έχουν τοποθετηθεί μαύρα, goth τριαντάφυλλα. Το μάκρος ενισχύεται από την επιβλητική παρουσία του συγκεκριμένου μανικιούρ, το οποίο έχει σκοπό να εντυπωσιάσει με το πρωτοποριακό του λουκ.


3-1024x768 


RED LINES: Ένα μίνιμαλ σχέδιο που παίζει με την κομψότητα. Πάνω σε μακριά νύχια, έχει τοποθετηθεί το κρύο χρώμα του λευκού. Αυτό που ξεχωρίζει, είναι οι μίνιμαλ κόκκινες καμπύλες, οι οποίες ταιριάζουν απόλυτα με το σχήμα των νυχιών.


 4-1024x683 


74: Ένα κουλ μανικιούρ με μοντέρνο χαρακτήρα. Τα χρώματα του λευκού, του μπλε και του κόκκινου συνδυάζονται με ωραίο τρόπο και δομούν ένα urban λουκ στα νύχια. Η λευκή βάση αναδεικνύει πλήρως τα ζωηρά χρώματα, τα οποία έχουν δομηθεί σε διαφορετικά σχέδια.


5-1024x897 


INDIAN STENCILS: Το ασπρόμαυρο δεν ήταν ποτέ πιο κουλ! Το λευκό είναι η καλύτερη βάση για να αναδείξει το μαύρο χρώμα και ο nail artist που δημιούργησε το μανικιούρ, το ήξερε πολύ καλά. Μαύρα, μίνιμαλ stencils που απεικονίζουν διαφορετικά σχέδια, δίνουν στο μανικιούρ μοντέρνο χαρακτήρα.


6-628x1024 


BLACK N WHITE: Ένα μανικιούρ για τις τολμηρές γυναίκες που θέλουν τα νύχια τους να είναι ένα έργο τέχνης. Το μαύρο και το λευκό συνδυάζονται μέσω της τεχνικής της αντίθεσης και αποδίδουν μοναδικά παιχνίδια με το ασπρόμαυρο χρώμα.


7-996x1024 


MINIMAL NEGATIVE: Δεν χρειάζονται πολλά για να πετύχετε το τέλειο μανικιούρ. Η nude βάση αναδεικνύει πλήρως το μαύρο χρώμα, ενώ το σχέδιο είναι μινιμαλιστικό και έχει δομηθεί σε γεωμετρικό σχέδιο.


8-683x1024 


BLACK LINE: Μια καινούργια τεχνική από τα runways, που φέρει μια μαύρη, έντονη γραμμή ακριβώς στο κέντρο του νυχιού, αφήνοντας τα πλάγια σε φυσική απόχρωση. Η μαύρη bold γραμμή δεν δίνει απλά ύψος στα νύχια, αλλά χαρίζει και ένα ξεχωριστό λουκ.


9-1024x876 


LONG BLUE: Τα μακριά νύχια είναι κατάλληλα για να προβάλλουν το συγκεκριμένο σχέδιο. Η negative τεχνική αποδίδει ένα πομπώδες λουκ, στα χρώματα ενός απαλού γαλάζιου, το οποίο κρύβει μια ελαφριά μεταλλική λάμψη.


10-1024x683 


NEW FRENCH: Το καινούργιο γαλλικό είναι εδώ για να συναρπάσσει. Οι κλασικές γραμμές έχουν ξεφύγει από τα καθιερωμένα, καθώς το σχέδιο φέρει πλάγιες γραμμές πάνω σε μακριά νύχια. Το σκούρο nude χρώμα συνδυάζεται με το λευκό και μαζί αποδίδουν το τέλειο σύγχρονο γαλλικό.


11-682x1024 


NEGATIVE RED: Κοντά νύχια, nude βάση και κόκκινη λεπτομέρεια. Το μινιμαλιστικό σχέδιο με την negative τεχνική, έχει σκοπό να μας δείξει ότι μερικές φορές το nail art δεν χρειάζεται να είναι πομπώδες για να εντυπωσιάσει, αλλά δημιουργικό.


12-1024x683 


METALLIC MIRROR: Το μεταλλικό είναι δυνατό και εντυπωσιακό και αυτό το αποδεικνύει το συγκεκριμένο σχέδιο, το οποίο έχει δομηθεί σε μακριά νύχια, για αναδείξει στο μέγιστο τη μεταλλική υφή. Δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε.


13-1024x683 


ICE COLD: Ένα κρύο μανικιούρ που παίζει με την αντίθεση των χρωμάτων. Οι αποχρώσεις του γαλάζιου και του πορτοκαλί, συνθέτουν ένα εντυπωσιακό στυλ, το οποίο ταιριάζει απόλυτα με την χειμερινή περίοδο.


14-682x1024 


BLUE FRENCH: Ένα διαφορετικό γαλλικό που παίζει με τον παλ χρωματισμό του βιολετί και την μεταλλική λάμψη του ασημένιου. Η άκρη είναι σωστά δομημένη με την ασημένια λεπτομέρεια, έτσι ώστε το μανικιούρ να μην φαντάζει υπερβολικό.


15-1024x682  

COLOR BURST: Μια καινοτόμα τεχνική που αναμειγνύει την πολυχρωμία με το αποδομημένο σχέδιο. Το μανικιούρ είναι χαριτωμένο και δεν φαντάζει καθόλου υπερβολικό, καθώς οι χρωματισμοί είναι σωστοί και συνθέτουν ένα ξεχωριστά πολύχρωμο λουκ.


16-1024x1024 


MARBLE LOOK: Η marble τεχνική είναι εμπνευσμένη καθαρά από την ζωγραφική, αφού τα χρώματα αναμειγνύονται σαν να βρίσκονται σε έναν πίνακα. Οι κοντινές αποχρώσεις του μπλε παίζουν μεταξύ τους και προκαλείται αντίθεση μεταξύ τους. Η ματ υφή αιχμαλωτίζει το χρώμα.


17-1024x576 


GEOMETRIC GOLD: Ένα γεωμετρικό λουκ, που παίζει με τις αποχρώσεις του γκρι και του χρυσού. Το ματ γκρι χρώμα αποτελεί την βάση, ενώ το γεωμετρικό σχέδιο στην απόχρωση του χρυσού, «σπάει» την μονοτονία και χαρίζει ένα ανατρεπτικό στυλ.


18-1024x576 


WHITE AND GOLD: Ένα χαριτωμένο και κομψό λουκ, που βασίζει όλη την εμφάνιση του στην λεπτομέρεια. Το λευκό έχει δομηθεί πάνω σε μακριά νύχια, ενώ πάνω τους υπάρχουν μικρές ασημένιες λεπτομέρειες που κάνουν το μανικιούρ, κομψό.


19-683x1024 


GLITTER PARTY: Το γκλίτερ δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τις τάσεις. Το συγκεκριμένο λουκ θυμίζει ελαφρώς μια ombre τεχνική, η οποία ξεκινάει από την βάση με ένα μπλε γκλίτερ και καταλήγει στις άκρες σε ένα μεταλλικό ροζ χρώμα.


20-1024x576 


BRONZE SHINE: Το μεταλλικό συνδυάζεται με την ombre τεχνική και μαζί αποδίδουν ένα δυναμικό και λαμπερό στυλ, πάνω σε μεσαία και τετραγωνισμένα νύχια. Το μπρονζέ αποτελεί την βάση, ενώ το ασημένιο μεταλλικό χρώμα καλύπτει τις άκρες.







πηγη:boro