Nude μακιγιάζ: Τέλεια βαμμένη σαν άβαφτη

μακιγιάζ,ομορφιά,Nude μακιγιάζ

Το λεγόμενο nude μακιγιάζ είναι η απόλυτη τάση, αυτή που λατρεύουν οι σταρ του Χόλιγουντ στις καθημερινές τους εμφανίσεις. 



Αποτελείται από 9 απλά βήματα. 


Το nude μακιγιάζ, δηλαδή αυτό που μοιάζεις σαν να είσαι άβαφτη τελείως αλλά φοράς όλα όσα χρειάζονται για να δείχνεις φρέσκια και ξεκούραστη ειναι αυτό που αφαιρεί χρόνια απο τις μεγαλύτερες κυρίες και αυτό που κάνει τα νέα κορίτσια να φαίνονται ακόμη πιο δροσερά διατηρώντας τη φρεσκάδα της ηλικίας τους.


Για να το καταφέρεις λοιπόν θα πρέπει να ακολουθήσεις τα παρακάτω:


1. φοράς απαραίτητα την ενυδατική σου κρέμα.


2. επιλέγεις ένα μέικ απ λίγο πιο σκοὐρο απο το φυσικό σου χρώμμα 1 ½  τὀνο (το σβήνεις καλά στον λαιμό και στο ντεκολτέ).


3. το κονσίλερ που θα βάλεις δεν πρέπει να είναι πολύ λευκό γιατί θα φαίνεσαι κουρασμένη, θα πρέπει να είναι μισό τόνο πιο ανοιχτό απο το μεϊκ- απ.


4. βάζεις λίγη πούδρα σε σκόνη με το πινέλο σε όλο το πρόσωπο και το ντεκολτέ.


5. επειδή έχεις βάλει μεϊκ απ έχουν σβηστεί όλες οι γωνίες του προσώπου σου! Για να τις ξαναδημιουργήσεις θα χρειαστείς τερακότα. Θα φωτοσκιάσεις λοιπόν τα ζυγωματικά σου κἀτω από το κόκκαλο των ζυγωματικών καθώς και το περίγραμμα του προσώπου σου (απαραίτητα θα βάλεις κάτω από το πηγούνι σου για να ξεφοντάρει το πρόσωπο από το υπόλοιπο σώμα).


6. με ένα μεγάλο πινέλο θα βάλεις άφθονο ρούζ στα μήλα σου για να δώσεις την αίσθηση της υγεἰας. Με ένα μικρότερο πινέλο θα βάλεις λιγο ρουζ και στο κινητό βλέφαρο.


7. με ένα καφέ μολύβι θα υπογραμμίσεις τις πάνω ρίζες των βλεφαρίδων χου και θα το σβήσεις με ενα μαλακό πινέλο για να μην φαίνεται σκληρό στα μάτια σου.


8. μια μαύρη μάσκαρα είναι αυτή που θα απογειώσει το βλέμμα σου. Το υλικο της μάσκαρας θα πρέπει να πάει στις ρίζες των βλεφαρίδων σου και όχι στις άκρες!


9. ένα διάφανο λιπ γκλος σε φρουτένιες αποχρώσεις είναι αυτό που θα ολοκληρώσει το μακιγιάζ σου.






πηγη:womansdiary