Το must εργαλείο ματιών είναι ένα καπάκι! (video)


kapakia kardoula

Πριν μερικές ημέρες είδαμε μια vlogger να βάζει το Beauty Blender της μέσα σε ένα προφυλακτικό και να κάνει με αυτό το μακιγιάζ της.

Το αφήσαμε στην κρίση σου και στην διακριτική σου ευχέρεια. Νομίζαμε πως πια τελείωσε, τα έχουμε δει όλα όμως κάναμε λάθος! 


Τώρα, μια άλλη vlogger, η Juliana Leme, μας μαθαίνει πως ένα πλαστικό καπάκι μπορεί να μας βοηθήσει να κάνουμε τέλεια το μακιγιάζ στα μάτια μας. 


Δες και θα μιλήσουμε περισσότερο πιο κάτω…




Η Juliana ισορροπεί το καπάκι στα μάτια της για να κάνει την σκίαση πάνω από το καπάκι (του ματιού το καπάκι) και το τελικό αποτέλεσμα είναι τέλειο. Ρωτάμε όμως εμείς: Στα πολύ αμυγδαλωτά μάτια θα πιάσει το ίδιο; Δεν πονάει το πλαστικό πάνω από το μάτι; Πως το σκέφτηκε;! Φυσικά και δεν το δοκιμάσαμε γιατί συν τοις άλλοις, δεν πιστεύουμε στο τόσο βαρύ μακιγιάζ αλλά και πάλι, το θαυμάζουμε απίστευτα. Ρωτάμε λοιπόν ξανά, εσύ θα το δοκιμάσεις; Αν το κάνεις σε παρακαλούμε να προσέχεις! Το δέρμα στα μάτια είναι πολύ λεπτό και ευαίσθητο και το πλαστικό μπορεί να σε τραυματίσει.  Και έχοντας πει όλα αυτά, δηλώνουμε πως αν δούμε κάτι ακόμα πιο περίεργο από τον κόσμο του beauty vlogging, όπως για παράδειγμα εφαρμογή του μεικάπ με μια φέτα ψωμί… θα φάμε το καπέλο μας.





πηγη:teta