H νέα μέθοδος που γεμίζει τα φρύδια!

Σχετική εικόνα

Τα φρύδια μας τα τελευταία χρόνια έχουν λάβει ρόλο πρωταγωνιστή. 
 
 
Η μόδα τα θέλει γεμάτα , μεγάλα και δυναμικά, ακριβώς δηλαδή αυτό που σιχαινόμασταν όταν είμασταν μικρές. Κι επειδή το σιχαινόμασταν το μαδήσαμε τόσο που τώρα που το χρειαζόμαστε δεν βγαίενι πια. Τελευταία διάβασα για το Microblading.

 
Είναι μια σχετικά νέα μέθοδος ημι μόνιμου σχήματος φρυδιών. Είναι η πλέον ακριβής διαδικασία σχήματος και χρώματος φρυδιών. Βελτιώνει το σχήμα και ενισχύει το χρώμα με απόλυτα φυσικό τρόπο. Το σχήμα αρχικά γίνεται με μολύβι και κατόπιν με βάση το σχήμα αυτό ολοκληρώνεται με microblading.

 
Τα αποτελέσματα διαρκούν 1-3 χρόνια ανάλογα με τους παράγοντες που επηρεάζουν την διαδικασία. Ωστόσο μια ελαφρά επανάληψη συνιστάται κάθε χρόνο.

 
Αρχικά γίνεται αποστείρωση και καθαρισμός του φρυδιού, ώστε να δημιουργήσουμε το επιθυμητό σχήμα σε απόλυτα καθαρό δερματικό περιβάλλον. Εφαρμόζεται με ειδικό μολύβι το οποίο έχει στην άκρη μια λεπίδα με 11-14 βελόνες οι οποίες εισχωρούν έως την βασική στιβάδα και έτσι αφήνουν την γραμμή ημι-μόνιμα.

 
Σε κάθε τύπο δέρματος η αποθεραπεία και το τελικό αποτέλεσμα διαφέρει εφόσον το δέρμα είναι διαφορετικό. Έτσι θα πρέπει να κάνετε υπομονή λίγες ημέρες ώστε να γίνει η επούλωση σωστά.

 
Υπάρχουν αρκετά κέντρα που κάνουν Microblading. Αν σας ενδιαφέρει κάντε τη δική σας έρευνα και προχωρήστε. Εγώ δεν το έχω δοκιμάσει οπότε δεν μπορώ να σας συστήσω κάποιον ειδικό.

  Fridia3
 







πηγη:marymary