Τι κοινό έχουν αυτές οι τρείς celebrities;

cover mallia kate mara olivia wilde diane kruger

Πως μπορούμε να ξεχωρίσουμε τα trends μεταξύ τους; Πως καταλαβαίνουμε ποιο θα κυριαρχήσει;
 

Βλέπουμε πολλά να ξεφυτρώνουν (κυρίως στο instagram) αλλά δεν φτάνουν όλα στα… κεφάλια των celebrities! Όταν οι stars τα υλοποιούν και τις βλέπουμε αλλαγμένες στο κόκκινο χαλί τότε ξέρουμε σίγουρα πως μιλάμε για το πιο hot trend. 


Γιατί κάναμε αυτόν τον πρόλογο;


 Γιατί στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης, είδαμε 3 σταρ με το ίδιο κούρεμα-χρώμα ταυτόχρονα και τώρα ξέρουμε τι θα κυριαρχήσει στα μαλλιά την επόμενη σεζόν…


olivia wilde kate mara mallia kare ksantho


H Olivia Wilde

 
Άλλαξε μετά από καιρό τα μαλλιά της και συναντήθηκε τυχαία με την Kate Mara σε ένα event.  Με το ίδιο κούρεμα και το ίδιο χρώμα. Ένα κοντό πλατινέ καρέ με σκούρες ρίζες…


Olivia Wilde konto kare ksantha mallia mavres rizes


H Kate Mara


Το έκανε πριν την Olivia Wilde και το λατρέψαμε. Οι δικές της ρίζες είναι ελαφρώς πιο ανοιχτόχρωμες αλλά μιλάμε για πανομοιότυπη κουπ!


Kate Mara konto kare ksantha mallia mavres rizes


H Diane Kruger

 
Στην εβδομάδα βρέθηκε και η Diane με κοντό πλατινέ καρέ και σκούρες ρίζες αλλά δεν συναντήθηκε με τα άλλα δύο κορίτσια. Ωστόσο το trend έγινε σαφές και το θέλουμε τώρα όμως!


Diane Kruger konto kare ksantha mallia mavres rizes


Είναι πρακτικό, τέλειο, αν θέλεις να κάνεις πλατινέ γιατί θα θυσιάσεις έτσι κι αλλιώς μήκος και ΙΔΑΝΙΚΟ γιατί πολύ απλά, οι σκούρες ρίζες σημαίνουν λίγότερες επισκέψεις στο κομμωτήριο για ρετους. Ναι, το λατρεύουμε!






πηγη:marieclaire