Αυτά τα Νύχια Φορέθηκαν Σήμερα!

Valentinos01v2
 
Την συγκεκριμένη ημέρα είθισται να την περνάμε μόνο με τον αγαπημένο μας, μιας και είναι η γιορτή της αγάπης.
 

 Βέβαια για να είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι κάτι περισσότερο από το να μπορούμε να έχουμε όλη του την προσοχή στραμμένη σε εμάς.

 
Όπως και να'χει όμως θέλουμε να έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή και γι’ αυτό προσέχουμε και την παραμικρή λεπτομέρεια επάνω μας.

 
Εξίσου σημαντικό με το ποια ρούχα θα φορέσουμε, είναι και το μανικιούρ μας μιας και τονίζει την θηλυκότητα της εμφάνισης μας. Ιδέες υπάρχουν αμέτρητες, οπότε το μόνο που μένει είναι να δεις τι φορέθηκε σήμερα.

  Valentinos01v3
 

Αν θέλεις να περιποιηθείς μόνη σου τα νύχια σου, μπορείς να επιλέξεις κάτι σχετικά απλό. Το γαλλικό μανικιούρ είναι μία από τις καλύτερες προτάσεις μιας και μπορείς να παίξεις με τα χρώματα και το στυλ.

 
Valentinos01v4
 

Εναλλακτικά, αγόρασε ένα βερνίκι νυχιών με glitter και γιατί όχι και καρδούλες μέσα, ώστε να κάνεις την όλη διαδικασία ακόμη πιο εύκολη.

  Valentinos01v5
 

Αν όμως προτιμάς να αφήσεις την περιποίηση των νυχιών σου στην nail artist σου, μπορείς να τις ζητήσεις να χρησιμοποιήσεις περισσότερα σχέδια, αλλά και χρώματα από ένα απλό λευκό γαλλικό.

  Valentinos01v6
 

Εννοείται πως αυτή την ημέρα τα σχέδια με τις καρδιές είχαν την τιμητική τους, είτε είναι ένα απλό σχέδιο, είτε κάνεις half moon μανικιούρ, είτε ακόμη και αν προτιμήσεις να έχουν μερικά διακοσμητικά στρας.

  Valentinos01v7
 





πηγη:ediva