Σχημάτισε τα φρύδια σου ανάλογα με το πρόσωπο σου!

Fridia2
  
Φυσικά, και το σχήμα του προσώπου σου παίζει σημαντικό ρόλο στο πως θα σχηματίσεις τα φρύδια σου
 
 και αυτό καλό είναι να μην το ξεχνάς ποτέ, καθώς το αποτέλεσμα μπορεί να αναδείξει ή να “χαντακώσει” τη συνολική εμφάνισή σου.


Γι’ αυτό προμηθεύσου ένα καλό τσιμπιδάκι και έπειτα μελέτησε τα παρακάτω tips που θα σε βοηθήσουν να βρεις το ιδανικό σχήμα για ‘σένα. Ίσως σκέφτεσαι πως το ευκολότερο είναι να απευθυνθείς σε μία αισθητικό, αλλά γιατί να μην το κάνεις μόνη σου αφού είναι τόσο απλό;


1. Οβάλ πρόσωπο
Το οβάλ σχήμα προσώπου είναι ίσως το πιο συνηθισμένο και ιδανικό. Του ταιριάζουν τα φρύδια με ελαφριά γωνία που αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά σου. Επιπλέον, φρόντισε να μην τα βγάλεις πολύ ώστε να μην είναι πολύ λεπτά.


2. Στρογγυλό πρόσωπο
Προσπάθησε να αποφύγεις τα καμπυλωτά φρύδια που θα τονίζουν ακόμη περισσότερο το στρογγυλό πρόσωπό σου. Μπορείς να δοκιμάσεις φρύδια με μία πιο έντονη γωνία στο τελείωμά τους.


3. Πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς
Αν το μέτωπό σου είναι φαρδύ, ενώ το πηγούνι σου πιο στενό, τότε έχεις πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς. Δώσε στα φρύδια σου ένα καμπυλωτό σχήμα με γωνία στο τελείωμα, ώστε να δώσεις όγκο και μήκος ισορροπώντας το δυσανάλογο σχήμα του προσώπου σου.


4. Πρόσωπο με γωνίες
Άρχισε να σχηματίζεις μία ελαφριά καμπύλη στα φρύδια σου και συνέχισε με μία γωνία που θα σου εξασφαλίσει την ισορροπία που χρειάζεται το πρόσωπό σου. Όσο πιο έντονες γωνίες έχει το σαγόνι σου, τόσο πιο καμπυλωτά πρέπει να είναι τα φρύδια σου.


5. Στενόμακρο πρόσωπο
Για ένα στενόμακρο πρόσωπο είναι ιδανικά τα πιο ίσια φρύδια. Η οριζόντια γραμμή θα δημιουργήσει το εφέ ενός πιο κοντού προσώπου.


6. Πρόσωπο σε σχήμα διαμαντιού
Τα καμπυλωτά φρύδια θα μαλακώσουν τις γωνίες ενός προσώπου σε σχήμα διαμαντιού και θα τονίζουν λιγότερο τα πιο φαρδιά σημεία του.






πηγη:joytv