Πώς να φορέσεις σωστά το κραγιόν σου;

To kragion sou2

Τα χείλη σου για να κλέψουν τις εντυπώσεις πρέπει να είναι απαλά, ζουμερά και λαμπερά.
 
 
Γι’ αυτό ακολούθησε 6 βήματα που θα σε βοηθήσουν να διαλέξεις τη σωστή απόχρωση κραγιόν και θα σου μάθουν πώς να το εφαρμόσεις όπως οι make up artists.


1. Ανακάλυψε την απόχρωση που ταιριάζει στην επιδερμίδα σου.


Τα πολύ φωτεινά κραγιόν μπορεί να μη σε κολακεύουν πολύ, γι’ αυτό κάνε την επιλογή σου με μεγάλη προσοχή. Προτίμησε μία έντονη απόχρωση που θα ταιριάζει με εκείνη των χειλιών σου και όχι της επιδερμίδας σου. Οι γυναίκες με άτονα χείλη, μπορούν να διαλέξουν ένα κερασί ή κοραλλί κραγιόν, ενώ αν είναι ήδη ροζ τα χείλη σου μπορείς να επιλέξεις μία πιο έντονη ροζ ή πορτοκαλί απόχρωση. Αν έχεις σκούρο φυσικό χρώμα χειλιών προτίμησε ένα μπορντό ή σκούρο κόκκινο κραγιόν.


2. Προσπάθησε να αποφύγεις το πολύ glitter.


Ένα πολύ λαμπερό κραγιόν μπορεί να δημιουργήσει ένα αντιαισθητικό αποτέλεσμα, γι’αυτό καλό είναι να το αποφεύγεις, ειδικά στις πρωινές εμφανίσεις σου.


3. Απαλά χείλη με μια κίνηση.


Μία σωστή απολέπιση μία ή δύο φορές την εβδομάδα θα απομακρύνει από τα χείλη σου τα νεκρά κύτταρα και θα τα αναζωογονήσει. Χρησιμοποίησε ένα μείγμα με χοντρό αλάτι και αμυγδαλέλαιο και μετά την απολέπιση εφάρμοσε το lip balm σου.


4. Διάλεξε τη σωστή nude απόχρωση.


Το τέλειο nude χρώμα είναι έναν τόνο πιο ανοιχτό ή πιο σκούρο από τη φυσική απόχρωση των χειλιών σου. Αν έχεις λευκή επιδερμίδα προτίμησε ένα nude που θα ροζίζει, ενώ αν η απόχρωση σου κιτρινίζει επίλεξε ένα μπεζ κραγιόν.


5. Απόφυγε τα πολύ σκούρα χρώματα.


Πες ναι στο μπορντό, αλλά προτίμησε μία ανοιχτόχρωμη απόχρωσή του. Μην επιλέξεις πολύ σκούρα χρώματα, όπως μοβ, καφέ ή μπλε μιας και δεν κολακεύουν και μπορεί να δημιουργήσουν ένα αντιαισθητικό αποτέλεσμα.


6. Προσπάθησε να κάνεις πιο φυσικό το χρώμα στις γωνίες των χειλιών.


Θα τα καταφέρεις με ένα πινελάκι και τα χείλη σου θα δείχνουν καλοβαμμένα και καλοσχηματισμένα.





πηγη:joytv