Beauty συνήθειες για κάθε βράδυ που σε δείχνουν πιο φρέσκια το πρωί!

6 beauty sinithies gia freskada2

Μέσα στη μέρα η επιδερμίδα σου επιβαρύνεται από διάφορους παράγοντες, την ηλιακή ακτινοβολία, τη σκόνη, τον αέρα,την ατμοσφαιρική ρύπανση
 
 κι έτσι καλό είναι να ακολουθείς κάθε βράδυ ορισμένες beauty συνήθειες που θα χαρίζουν φρεσκάδα και λάμψη στο πρόσωπό σου το επόμενο πρωί.


Την ώρα που κοιμάσαι, η επιδερμίδα σου επιδιορθώνει τις ατέλειές της και με μία μικρή βοήθεια από εσένα, το πρόσωπό σου την επόμενη μέρα θα δείχνει πιο λαμπερό από ποτέ.


Γι’ αυτό είναι η κατάλληλη στιγμή να αρχίσεις να εφαρμόζεις τα παρακάτω:


1. Κάνε ένα πολύ καλό ντεμακιγιάζ


Με τον καθαρισμό του προσώπου σου πρέπει να είσαι σχολαστική, ώστε να μην ξεχνάς καμία περιοχή. Χρησιμοποίησε έναν αφρό ή gel καθαρισμού και καθάρισε το πρόσωπό σου, το σαγόνι και τον λαιμό σου κάνοντας πολύ καλό μασάζ. Στη συνέχεια, ξέπλυνε πολύ καλά με χλιαρό προς κρύο νερό. Καλύτερα να αποφεύγεις το ζεστό νερό γιατί θαμπώνει την επιδερμίδα σου.


2. Μην ξεχνάς την τονωτική λοσιόν


Εφάρμοσε λίγη τονωτική lotion σε ένα βαμβακάκι και πέρασέ το από όλο το πρόσωπό σου και τον λαιμό. Καλό είναι να βρεις την κατάλληλη λοσιόν για την επιδερμίδα σου, ώστε να μην προκαλέσει ξηρότητα ή λιπαρότητα.


3. Εφάρμοζε λίγη κρέμα χεριών


Για να έχεις απαλά χέρια την επόμενη μέρα, δοκίμασε να εφαρμόσεις λίγη ενυδατική κρέμα χεριών που θα απλώσεις καλά.


4. Χρησιμοποίησε κρέμα ματιών


Στην περιοχή των ματιών εμφανίζονται οι πρώτες ρυτίδες κι έτσι καλό είναι να εφαρμόζεις κάθε βράδυ τη σωστή κρέμα που περιέχει συστατικά που επιβραδύνουν την εμφάνισή τους.


5. Λίγη βαζελίνη στα πόδια σου κάνει θαύματα


Κάνε λίγο μασάζ στα πόδια σου με μικρή ποσότητα βαζελίνης και το πρωί θα είναι πιο λεία από ποτέ. Πριν εφαρμόσεις τη βαζελίνη, μπορείς να τα πλύνεις με χλιαρό νερό και λίγο αφρόλουτρο.


6. Πλύνε τα δόντια σου και χρησιμοποίησε οδοντικό νήμα


Απομάκρυνε τα βακτήρια από το στόμα σου πλένοντάς τα καλά για περίπου 2 λεπτά. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε το οδοντικό νήμα για τις δύσκολες περιοχές.






πηγη:joytv