Mε αυτά τα χτενίσματα θα κρύψεις τα σπυράκια σου


 Το σενάριο γνωστό… ξυπνάς και εντοπίζεις τον εχθρό στο πρόσωπό σου!


Ο λόγος φυσικά για τα σπυράκια που εμφανίζονται και μας χαλούν τη διάθεση και την όψη. Ναι, θα τα περιποιηθείς και θα φύγουν. Ναι, θα τα καλύψεις όσο μπορείς αλλά και πάλι θα φαίνονται… 


Κάπου εδώ έρχονται τα μαλλιά σου να σώσουν την κατάσταση!


 Υπάρχουν μερικά χτενίσματα, συγκεκριμένα 4, που μπορούν να καμουφλάρουν και αυτά τα σπυράκια μέχρι να κερδίσεις τη μάχη και να τα εξοντώσεις.


1 pseftikes afeleies


Ψεύτικες αφέλειες
Ιδανικό για: Σπυράκια στο μέτωπο



Αν έχεις αφέλειες τότε είσαι Ok. Τα σπυράκια στο μέτωπο δεν σε απασχολούν γιατί κρύβονται. Αν δεν έχει όμως αφέλειες τι γίνεται; Κάνεις ψεύτικες! Απλά πιάσε έναν ψηλό κότσο και γύρνα τις άκρες των μαλλιών σου ώστε να πέφτουν σαν αφέλειες. Έτσι θα καλύψεις τα σπυράκια που έχουν εμφανιστεί εκεί και θα ανανεώσεις την εμφάνισή σου χωρίς να χρειαστεί να κόψεις ούτε εκατοστό.



2 xoristra sti mesi


Χωρίστρα στη μέση
Ιδανικό για: Σπυράκια στα μάγουλα



Θυμάσαι το κοριτσάκι από το The Ring; Αυτή θα γίνει το είδωλό σου για λίγο καιρό! Ρίχνοντας τα μαλλιά σου δεξιά και αριστερά του προσώπου σου δημιουργείς… μυστήριο και παράλληλα κρύβεις τα σπυράκια στα μάγουλα. Συνδύασέ το με χαρούμενα ρούχα και λίγο κραγιόν για να μην γίνεις τόσο τρομακτική όσο το κοριτσάκι από το The Ring όμως.



3 kotsida metwpo


Κοτσίδα στο μέτωπο
Ιδανικό για: Σπυράκια κοντά στην γραμμή των μαλλιών




Εμφανίζονται από το πουθενά και δεν μπορείς να τα καλύψεις χωρίς να βάψεις και τα μαλλιά σου! Κάλυψέ τα πλέκοντας μια κοτσίδα στο μέτωπό σου και γύρω από το πρόσωπό σου. Έτσι θα έχεις ένα όμορφο look και κανείς δεν θα φανταστεί τι κρύβεις από κάτω!



4 xoristra sto plai


Βαθιά χωρίστρα στο πλάι
Ιδανικό για: Σπυράκια στο σαγόνι


 
Είναι τα σπυράκι που εμφανίζονται λίγο πριν αδιαθετήσεις και δεν κρύβονται με τίποτα! Η βαθιά χωρίστρα στο πλάι μπορεί να τα καμουφλάρει ως ένα βαθμό και θα την λατρέψεις γιατί δίνει επιπλέον πόντους στιλ και άρα σου φτιάχνει την διάθεση!



Για τα σπυράκια στη μύτη δεν έχουμε κάποιο χτένισμα και σε καταλαβαίνουμε απόλυτα… θα φύγουν, μη σκας!
 





πηγη:enikos